Neobvyklá sofa: vyrobeno z polštářů

Tagy:  sofa, pohovka, polštář, polštáře, odpočinek, nábytek, interiérový nábytek, sedačka, křeslo, odpočinek

Sponzorované odkazy:

Neobvyklá sofa: vyrobeno z polštářů

Recyklace materiálu je užitečná nejen pro životní prostředí, ale také pro interiér, jelikož mu dokáže vdechnout výjimečnou atmosféru.

Dnes si představíme na první pohled pohodlnou a komfortní sofu, k jejíž výrobě bylo spotřebováno pouze několik polštářů. Velmi příjemně působící pohovka, doslova vybízí k potřebě si zdřímnout. Ovšem opak je pravdou, již po prvním usednutí zjistíme, že tolik vytoužený komfort zůstává v nedohlednu.

Neobvyklý tvar pohovky bude přitahovat pozornost všech příchozích, kteří určitě budou chtít polštářový komfort vyzkoušet. Svým designem se dokáže přizpůsobit jakémukoli interiéru i typu místnosti. Můžeme ji umístit do obývacího pokoje, ložnice nebo pracovny. Její přítomnost ocení i děti ve svých pokojíčcích, uplatnění nalezne téměř všude.

Svým designem připomíná rozkvetlou květinku, která přináší atraktivitu do daného prostoru. O tom, že uživatelský komfort zůstává hodně v pozadí, nechtějí její tvůrci ani slyšet. Vybízejí uživatele, aby se naučili nejprve sedět či odpočívat a poté teprve skutečně hodnotili.

pohodlí je nahrazeno designempohodlí je nahrazeno designem

zdroj: http://www.homedit.com

Článek Neobvyklá sofa: vyrobeno z polštářů byl publikován 18. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...