Přebalovací pult s celoživotním využitím

Tagy:  dítě, miminko, pult, přebalovací pult, dětský nábytek, nábytek pro děti, přebalovák, stůl, stolek, psací stůl, police, regály, polička, poličky,

Sponzorované odkazy:

Přebalovací pult s celoživotním využitím

Přebalovací pult: praktická pomůcka pro děti maximálně do dvou let jejich věku. Po této době nám přibývá nevyužitá položka, kterou můžeme prodat nebo schovat pro další dítko.

Společnost TimKid však zareagovala jinak a rozhodla se vydat opačným směrem, uvedla na trh přebalovací pult, který roste s věkem dítěte. Owo je prostorný dětský nábytek, vejčitého tvaru, atraktivního designu s minimálním požadavkem na prostor.

Přebalovací pult Owo se jednoduše namontuje na stěnu, poté lze dle potřeby rozložit a složit, a to pouhým jedním lehkým pohybem. Dvě akrylové police nabízejí prostor pro dětské potřeby, jako jsou pleny, ubrousky, mastičky a další produkty. Březové dřevo je mořeno a celý povrch je následně přelakován ekologicky šetrnými barvami, zdravotně nezávadnými.

Podložka přebalovacího pultu je tvořena velmi heboučkým materiálem (z jemné kůže), příjemným na dotyk. Materiál je vysoce odolný oproti případnému ušpinění, odolává i mastným skvrnám – v případě potřeby je možné vyprat v pračce. Nosnost přebalovacího pultu je až 50 kg, tudíž veškeré obavy před případným prolomením mohou jít stranou.

Předností přebalovacího pultu není pouze dlouhodobá užitečnost, ale také pozitivní dopady na lidské zdraví. Pult se namontuje na stěnu dle potřebné velikosti rodičů, a tak se předejde stálému ohýbání a následným bolestem zad.

Jakmile dítko odroste, stává se z pultu potřebný pracovní stoleček, který nabízí praktické přihrádky a tzv. „vše při ruce“. Další využití záleží čistě na vás, jedno kuriózní, však přinášíme ve fotogalerii.

moderní přebalovací pultmoderní přebalovací pult
vše při rucevše při ruce
když miminko odrostekdyž miminko odroste
barevná provedeníbarevná provedení
rozmanité využitírozmanité využití

Zdroj: http://www.timkid.de/en/timkid.html

Článek Přebalovací pult s celoživotním využitím byl publikován 17. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...