Přebalovací pult, který skvěle vypadá i slouží

Tagy:  přebalování, přebalovací pult, přebalovací komoda, miminko, děťátko

Sponzorované odkazy:

Přebalovací pult, který skvěle vypadá i slouží

V současnosti je na trhu celá řada výrobků, které usnadňují či zpříjemňují maminkám život. Mezi ně patří i přebalovací pulty, komody a další produkty, které souvisejí s péčí o děťátko.

Nabídka je široká

Nabídka přebalovacích pultů a komod je široká. Nalezneme zboží všech cenových kategorií, vybírat můžeme mezi různými rozměry i designy. Jistě pořídí majitelé malých bytů, kteří nemají prostoru nazbyt, zrovna jako rodiče hledající „pořádný kus nábytku“.

Obecně jsou k dostání přebalovací pulty, které se vyznačují méně mohutnou konstrukcí, a přebalovací komody, které disponují i zásuvkami určenými k ukládání výbavičky. V obchodech však nalezneme ještě další výrobky, jako například vyklápěcí pulty sloužící k připevnění na zeď, či drobné přebalovací pultíky, které lze položit na obyčejný stůl. Mnoho výrobků kombinuje přebalovací pult s vaničkou.

Přebalovací pulty

Přebalovací pulty mají lehčí a vzdušnější konstrukci. Jsou také drobnější a hodí se proto do menších prostor. Často jsou také voleny proto, že s nimi lze manipulovat, nemusí tedy zůstávat na jednom místě. Jsou vyráběny z různých materiálů. Disponují úložnými prostory, některé pulty jsou doplněny o zásuvky či různé přihrádky, případě o vaničku.

Přebalovací pulty v různých provedeníchPřebalovací pulty v různých provedeních

Přebalovací komody

Přebalovací komody jsou mohutnější a vyžadují jistý prostor. Není s nimi příliš jednoduché manipulovat, obzvláště pokus jsou plně využity úložné prostory. Úložné prostory jsou obvykle řešeny zásuvkami, takže se do nich nepráší a nehrozí sražení předmětů. Komody jsou ovšem dražším řešením. Z hlediska designu je často možné vybrat přesně takovou komodu, která se bude do pokoje perfektně hodit.

Přebalovací komody s většími úložnými prostoryPřebalovací komody s většími úložnými prostory

Další řešení přebalování

Zejména majitelé malých bytů ocení další produkty sloužící k přebalování. Jednou možností je zakoupení výklopného pultu. V okamžiku potřeby se pouze vyklopí, poté se opět zavře a zabírá minimum místa. Často je doplněn o drobné úložné prostory. Další možností je třeba přebalovací pultík, který lze položit na obyčejný stůl a kamkoliv přenášet.

Další řešení přebalováníDalší řešení přebalování

Bezpečnost nade vše

U přebalovacího pultu je velmi důležité jeho provedení, které zaručuje bezpečné používání. Okraje musí být dostatečně zvednuty, aby zabránily případnému pádu. Také je důležité mít všechny potřebné věci po ruce, aby bylo možné celé přebalování provádět bez rušení a nutnosti se od děťátka odvracet.

Autor fotografií: www.promojedite.cz

Článek Přebalovací pult, který skvěle vypadá i slouží byl publikován 10. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...