Exkluzivita kuchyňských dřezů spočívá v kreativitě

Tagy:  dřezy, kuchyňské dřezy, kuchyňský dřez, kuchyně, kuchyňský kout

Sponzorované odkazy:

Exkluzivita kuchyňských dřezů spočívá v kreativitě

Kuchyňské dřezy bývají velmi často opomíjeny, a to nejen designéry, ale i samotnými spotřebiteli. Možná je to tím, že v případě kuchyňských dřezů se toho nedá příliš vymyslet, tvar i styl disponuje stále jednou a tou samou podobou.

Společnost Elkay nás však přesvědčí o tom, že i kuchyňské dřezy mohou upoutat nejedno oko svoji výjimečnou krásnou a elegancí. Nová kolekce kuchyňských dřezů se podobá korytu řeky, ve kterých teče voda klikatou strouhou.

Kreativní a zároveň praktický nápad nové podoby kuchyňských dřezů přichází s novým pohledem na eleganci kuchyňských doplňků. Elegance, luxus a ultra moderní styl dovolují dřezům využití prostoru i k úplně jiným potřebám, než pro které jsou pořízeny. Během krátké chvilky se mohou dřezy přeměnit v ledový bar plný křišťálových kostek ledu s lahvemi alkoholu a pestrobarevných květin nebo ovocem. Ideální nápad zejména pro večírky, oslavy nebo jiné slavnostnější události.

Ostatní kuchyňské dřezy pocházející ze společnosti Elkay nejsou svým designem a kreativitou pozadu. Za zmínku např. stojí dřez ve tvaru sklenky na sekt nebo barevně podsvícený dřez.

atypické provedení dřezů přispívá k luxusuatypické provedení dřezů přispívá k luxusu
dřezy tak, jak je neznámedřezy tak, jak je neznáme

Zdroj: http://www.elkayusa.com/…Default.aspx

Článek Exkluzivita kuchyňských dřezů spočívá v kreativitě byl publikován 1. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...