I interiér vám může zvednout náladu – víte jak?

Tagy:  interiér, trendy, trendy na květen, jarní trendy, design, bydlení, byt, dům

Sponzorované odkazy:

I interiér vám může zvednout náladu – víte jak?

Ve svém domově by se měl každý cítit co možná nejlépe, neboť jakmile je vám ve vašem bytě či domě nepříjemně, nikdy si nebudete připadat jako doma, a to je samozřejmě chyba. Ať už máte jakýkoliv styl a preferujete moderno nebo třeba starožitný nábytek, vždy se řiďte citem a nenechte si namluvit, že to, co jste si vybrali, je vlastně nemoderní nebo dokonce zbytečné.

Interiér a jeho vybavení dokáže navodit studenou, depresivní atmosféru a úzkostné stavy, dokáže ale také naprostý opak, proto se nechte inspirovat jednoduchými tipy a zařiďte si své bydlení tak, abyste se cítili vždy maximálně komfortně, vesele a plni energie.

S tmavými barvami opatrně

Tmavé barvy se v interiérech samozřejmě vyskytují velmi často a jsou čím dál modernější, nicméně jejich použití musí být vskutku opatrné, dobře promyšlené a šetrné. Jakmile to s jejich hojností přeženete, může na vás tmavá místnost působit velmi negativně, a to i za předpokladu, že se vám takto líbí. Pakliže chcete do bydlení zakomponovat tmavé odstíny, raději investujte do nábytku nebo doplňků, na tmavé stěny zapomeňte, ty místnost opticky zmenšují a dokáží vám navodit opravdu nepříjemné pocity. Nemluvě o tom, že se v tmavé místnosti nebude líbit ani vašim návštěvám či zbytku rodiny.

Stěny pokojů by proto měly být svěží, jemné, s nádechy do teplejších barev jako je hnědá, meruňková, okrová, smetanová a podobně.

Autor: MAYFAIRAutor: MAYFAIR

Přivítejte život

Ne každý je milovníkem domácích mazlíčků a pakliže si ani vy nepotrpíte na psy, kočky či rybičky, obraťte se alespoň na rostliny. Ty dokáží interiér neuvěřitelně oživit, a to doslova. Ať už vsadíte na kvetoucí orchideje či se zaměříte pouze na palmy nebo nenáročné kaktusy, je čistě na vás, nicméně rostliny jsou rozhodně cestou, kterou se vydejte.

Detaily dělají domov domovem

I když budete mít nejmodernější byt jako z katalogu, jakmile vám budou chybět rodinné fotografie, obrázky dětí, vonné svíčky nebo vázy, budete se cítit opuštěně a byt na vás automaticky bude dýchat studeně a neosobně. Detaily dělají domov domovem, proto se jim rozhodně nebraňte.

Autor: POLYVOREAutor: POLYVORE

Článek I interiér vám může zvednout náladu – víte jak? byl publikován 12. května 2015 v 18.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...