Budete letos mít silvestrovskou party? Víme, jak ji udělat nezapomenutelnou II díl

Sponzorované odkazy:

Budete letos mít silvestrovskou party? Víme, jak ji udělat nezapomenutelnou II díl

PŘEDCHOZÍM ČLÁNKU jsme vám přinesli pár tipů na to, jak uspořádat nezapomenutelnou silvestrovskou party pro vaši rodinu a přátele. Dnes si můžete přečíst jeho pokračování.

Kromě pyrotechniky budete muset zajistit také dostatek nealkoholických a alkoholických nápojů, jídla, ledu na chlazení, ale také zábavu.

Žádný večer není dokonalý bez dobré hudby, nehrajte celý večer muziku, která se líbí pouze vám, během večera by měla zaznít průběžně hudba, která se líbí všem zúčastněným. K zábavě přispějí také společenské hry, nejrůznější aktivity, můžete zřídit v domě improvizovanou únikovou místnost.

Máte-li na přípravu dostatek času, uspořádejte tematický Silvestr, požádejte hosty ať přijdou oblečeni ve stylu dvacátých let, v maskách a kostýmech. Užijete si spoustu legrace. S tématem večírku by pak měla korespondovat i hudba. Na to nezapomínejte. Požádejte někoho známého, kdo se bude starat o hudbu, aby večírek nestál jenom na vás a mohli byste si také užít trochu zábavy.

Určitě by na vašem večírku nemělo chybět dostatek míst k sezení a odpočinku, myslete i na hosty, kteří kouří, aby měli kam si zajít zakouřit. Sice je to nechutný zlozvyk, ale nebudete na to muset myslet na poslední chvíli. Také vymezte nějaký prostor, který bude sloužit jako improvizovaný „taneční parket“.

Během večera vaši hosté zkonzumují velké množství alkoholických nápojů, takže by nemělo chybět občerstvení – nejen jednohubky, ale i polévka (pro léčbu případné kocoviny), ale i něco „pořádného“ k snědku. Nejlépe něco, co lze uvařit den předem, takže například guláš atp.

Stůl by měl být také slavnostně ozdoben, nesmí chybět ubrousky, dostatek příborů, brček, talířků, misek, také se budou hodit k ruce papírové utěrky, pro rychlé řešení případných nehod v podobě rozbité sklenky apod. Před party vyneste odpadkové koše, případně přidejte nějaké improvizované, ušetří vám to následný úklid po bujaré silvestrovské noci.

No a myslete také na ty, kteří to s oslavami příchodu nového roku přeženou, ráno jistě ocení tabletky proti bolení hlavy, nějaký ten šumivý Vyprošťovák a kvalitní snídani.

Článek Budete letos mít silvestrovskou party? Víme, jak ji udělat nezapomenutelnou II díl byl publikován 26. prosince 2023 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...