Kuchyňská linka - co by měla vlastnit?

Tagy:  kuchyňská linka, byt, dům, robot, spotřebiče, vaření, pečení, pokrmy

Sponzorované odkazy:

Kuchyňská linka - co by měla vlastnit?

Kuchyňská linka je součástí každého bytu, byť se jedná o tu nejmenší garsoniéru. Možná se v bytě obejdete bez pohovky, dokonce i bez skříní a zbytečných polic, pokud se ale nechcete dennodenně stravovat v restauracích nebo jíst na posteli dovozené jídlo z fast foodu, bez kuchyňské linky se neobejdete. Dokonale prostorná a plně vybavená kuchyně je navíc snem téměř každé ženy. A co by vlastně taková kuchyňská linka měla v ideálním případě obsahovat? Pokud stále tápete anebo máte pocit, že té vaší něco chybí, rádi vám poradíme, jak ji dovybavit a vyladit k dokonalosti.

Je libo čaj nebo kávu?

Naprostým základem je samozřejmě rychlovarná konvice, která dnes snad již figuruje v naprosto každé domácnosti. Nejenom, že si díky této moderní vymoženosti snadno a neuvěřitelně rychle připravíte čaj nebo vynikající kávu, ale rovněž vám usnadní vaření a pečení, při kterém často potřebujete právě uvařenou anebo převařenou vodu. Máte-li zastaralý model varné konvice, podívejte se na e-shopu TARGET.COM, kde najdete skvělé modely z nerezu již od 1 940 korun.

Autor: TARGET.COMAutor: TARGET.COM

Sůl nad zlato

Ti, co doma pravidelně vaří, nedají dopustit na klasiku v podobě soli a pepře, pomocí kterých je každé jídlo dokonale vyladěné. Existuje nespočet variant, jak lze koření a dochucovadla skladovat a nutno podotknout, že ne všechna jsou zrovna praktická. Sůl v dóze se může vysypat, ze slánky snadno jídlo přesolíte nebo přepepříte a nemluvě o nepraktické manipulaci. Obstarejte si proto tyto revoluční mlýnky, které najemno namelou mořskou sůl i čerstvý pepř a jídlo bude chutnat přesně podle vašich představ. Komplet najdete na e-shopu BELK.COM od 850 korun.

Autor: BELK.COMAutor: BELK.COM

Čerstvá voda po celý den

Zdravý člověk by měl denně vypít až 3 litry čisté vody, což může být problém v případě, kdy vám obyčejná voda příliš nechutná anebo ve větším městě trpíte na její znečištění. V takovém případě ve své kuchyni jistě využijete praktickou nádobu na filtrování vody, která ji zbaví veškerých nečistot a nezdravých látek, které se do vodovodu mohou dostat. Voda ve vaší domácnosti tak bude nejenom nezávadná, ale také velmi chutná. Cena přístroje je na e-shopu OVERSTOCK.COM 1 940 korun.

Autor: OVERSTOCK.COMAutor: OVERSTOCK.COM

Zatímco v týdnu většina lidí spěchá do práce a odvést děti do škol a školek a tak na pořádnou snídani není příliš času, o víkendu si všechen tento spěch a zmatek můžete vynahradit a s rodinou posnídat v rodinném kruhu a klidně ráno protáhnout do dopoledních hodin a brunche. Rohlík s máslem nebo cereálie s mlékem jsou „rychlovkou“, kterou se můžete odbýt v případě nedostatku času, o víkendu si ale dopřejte trochu více a rodině připravte vajíčka, čerstvé pečivo a také domácí vafle, které ocení jak děti, tak dospělí. Vaflovací přístroj a veškeré příslušenství na přípravu sladkých snídaňových dobrot seženete na e-shopu MACYS.COM za 1 215 korun.

Autor: MACYS.COMAutor: MACYS.COM

Článek Kuchyňská linka - co by měla vlastnit? byl publikován 2. června 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...