4 nejlepší čistící prostředky do domácnosti

Tagy:  domácnost, čistící prostředek, uklízení, okna, sklo, podlaha, stěny, vodní kámen, kuchyně, koupelna

Sponzorované odkazy:

4 nejlepší čistící prostředky do domácnosti

Domácnost by se vždy měla blýskat od podlahy až po stropy, především, máte-li doma děti, které jsou náchylné na mikroby a alergie. Někdy ale můžete s úklidem trochu bojovat, neboť ne vždy lze špínu a prach účinně odstranit tak, ak byste si představovali. Naštěstí pro vás máme pár tipů na nejlepší čistící prostředky, které nestojí tisíce a přitom vám skvěle pomohou.

Ajax Professional

Tento výrobek se vyznačuje extrémní silou, díky které se snadno a celkem rychle zbavíte především vodního kamene, který bývá odolný. Přípravek můžete používat v koupelně, ale také v kuchyni, neboť vodní kámen obvykle sužuje i dřez. Nastříkejte menší množství Ajaxu na ,,postiženou" plochu, nechte 20 minut působit a poté vydrhněte nebo pouze setřete.Místnosti se budou lesknout a po vodním kamenu ani stopy.

Bref Multi

Každý by měl mít v domácnosti základní multi výrobek, který lze použít na jakoukoliv povrchovou nečistotu. Zamaštěná kuchyňská linka, stopy od psa na podlaze, fixou pomalovaný stůl. Na všechny tyto nepořádky a obdobné problémy je ideální Bref Multi, který díky jemné olejové konzistenci naváže špínu a vy ji tak, spolu s hadříkem nebo prachovkou, snadno dostanete pryč.

Autor: upyernozAutor: upyernoz

Mr. Proper Express 3× Power

Speciálním výrobkem, na který většina hospodyněk nedá dopustit, je Mr. Proper Express 3× Power s účinnou silou, která dokáže odmašťovat a povrchy zbavovat vodního kamene. Ten se již dávno neobjevuje pouze ve vaně nebo ve spárách, ale čím dál častěji v kuchyni, ve dřezu, ale ale také na venkovních plochách, kam se může dostat voda. Pořiďte si tuto novinku, kterou koupíte v drogeriích nebo v supermarketech Interspar a zatočte s vodním kamenem během jedné hodiny.

Clin s rozprašovačem

Zapomínat byste rozhodně neměli ani a okna, která by se měla lesknout prakticky neustále. Z venku je mýt denně rozhodně nemůžete, už kvůli počasí, ale zevnitř je setřít a vyleštit, lze prakticky kdykoliv, obzvláště v případě, máte-li vodný přípravek. Co se skla týče, zapomeňte na klasickou vodu a hadr nebo noviny, které na mytí oken často radily babičky. Zde pomůže kvalitní odmašťovací přípravek, kterým je například Clin na okna a rámy s chytrým rozprašovačem. Ten nejenom setře mastnotu, vzniklou klasickými otisky prstů, ale také veškerou špínu.

Článek 4 nejlepší čistící prostředky do domácnosti byl publikován 19. října 2014 v 17.00 v rubrice Byt a Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...