Arteriors home - objevte kouzlo luxusu

Tagy:  arteriors home, bydlení, doplňky, nábytek, design, interiér, byt, dům, luxusní nábytek

Sponzorované odkazy:

Arteriors home - objevte kouzlo luxusu

Čím dál více lidí si uvědomuje, že investovat do bydlení rozhodně nejsou vyhozené peníze. Nábytek z Ikea je sice levný, rychle sestavitelný a také snadno manipulovatelný, nicméně nevydrží příliš dlouho a opravdu chcete mít obývací pokoj jako přes ,,kopírák" spolu s dalšími několika rodinami? Vytvořte si doma vlastní osobitý styl a sáhněte po nadčasových kouscích z luxusních materiálů, které najdete například u značky Arteriors.

Arteriors home založil roku 1987 návrhář a designér Mark Moussa, který měl o svém počínání jasnou vizi. Společnosti představit luxusní nábytek a bytové doplňky, které budou účelné, smysluplné, originální a nevšední zároveň. Každý kousek od Arteriors je tak klenotem, jež bude v každé místnosti zářit a zdobit ji i po desítky let.

Konferenční stolek by v žádném obývacím pokoji nebo společenské hale rozhodně neměl chybět, o tom není sporu. Ve většině českých domácnostech se objevují jednoduché dřevěné nebo umakartové varianty, jež možná ladí s celkovým zařízením, ale nijak nezaujmou. Tento stylový kousek od Arteriors home je šperkem sám o sobě. Jemné plíšky jsou prototypem skandinávského stylu a sklo dodává modelu na přepychu. Konferenční stolek zakoupíte u značky Arteriors za 51 233 korun.

Autor: allmodernAutor: allmodern

Máte-li ten luxus v podobě další místnosti, kde si můžete zařídit pracovnu nebo jste se rozhodli pro menší pracovní koutek v obývacím pokoji nebo ložnici, zaměřte se na výrazný masivní stůl, který se rázem stane ústředním prvkem, poutajícím veškerou pozornost. Nebojte se ani odvážných barev jako je sytě červená nebo rudá. V případě světlých stěn a nenápadného nábytku nebude nikterak křiklavá, ale naopak luxusní. Tento kousek na vás v prodejnách Arteriors čeká za 53 785 korun.

Autor: purehomeAutor: purehome

Ač je v posledních letech modernější spíše minimum nábytku, což je nejenom pro oko lahodící, ale také praktické na údržbu, nějaká ta police nebo knihovna by se v předsíni či obývacím pokoji objevit měla. Pakliže jste nezvolili zabudovanou variantu a můžete si dovolit prostor trochu vyplnit, obstarejte si tento kousek ve tvaru X v šedém tónu. Zda ji doplníte knihami, oblíbenými gramofonovými deskami nebo pouze květinami, je již zcela na vás. Cena knihovny se pohybuje okolo 48 000 korun, přičemž můžete zvolit i menší nebo naopak větší model.

Autor: blisshomeanddesignAutor: blisshomeanddesign

Jak již bylo řečeno, značka Arteriors se soustředí na nadčasové kousky, které jen tak neomrzí. Vzhledem k cenám výrobků, je tato vlastnost celkem žádoucí. Dalším skvělým kouskem do domu je například tato objemnější komoda. Jednak pojme spousty předmětů, od ručníků až po příbory, ale především je vyhotovena v metalických odstínech, které jsou in letos a rozhodně se nehodlají stáhnout do ústraní ani následujících několik sezón. Komodu pořídíte za 46 105 korun.

Autor: blisshomeanddesignAutor: blisshomeanddesign

Kožený nábytek je dalším nadčasovým kouskem, jež se v interiéru nikdy neztratí. Pakliže si kožený nábytek pořídíte, možná budete chvíli plakat nad jeho pořizovací cenou, ale následně se budete dlouhé roky těšit z luxusního materiálu a skvělého posezení. Křeslo od značky Arteriors je vyrobeno z pravé buvolí kůže, která nepraská a nepodléhá ani vlivům vysušení. Výrobek může být váš za 42 515 korun.

Autor: purehomeAutor: purehome

Potrpíte si na retro kousky, které se opět vracejí do módy? Pak by vám doma neměla chybět stylová semišová stolička, jejíž využití je různorodé. Používat ji můžete v předsíni při obouvání bot, v obývacím pokoji pro návštěvy nebo jako stoleček na odložení novin nebo odpočinutí unavených nohou. Cena stylové stoličky v oranžovém provedení je 51 225 korun.

Autor: lampsplusAutor: lampsplus

Článek Arteriors home - objevte kouzlo luxusu byl publikován 13. září 2014 v 17.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...