Agape - koupelna v exkluzivním stylu

Tagy:  koupelny, zařízení, agape, itálie, nábytek, interiér, design

Sponzorované odkazy:

Agape - koupelna v exkluzivním stylu

Design a zařízení interiéru je dnes stejně důležité, jako móda, ba dokonce důležitější. Ne každý si potrpí na značkové oblečení a luxusní doplňky, avšak krásně zařízený příbytek chce mít doma asi každý. Pakliže i vy patříte k příznivcům nadčasových interiérů, nechte se inspirovat úchvatnou značkou Agape, která vás okamžitě dostane.

Agape vznikla roku 1973 pod taktovkou italského umělce a designéra Benediniho, který v čele firmy stojí dodnes. Kousky značky Agape se vyznačují svou čistotou, lehkostí a jednoduchými motivy, které spolu s prvotřídními materiály a ruční prací vytvářejí precizní kousky, které chce mít ve své koupelně opravdu každý.

Klasické rohové i obdélníkové vany bytů, jak je známe, jsou ukotveny u stěny a obvykle obklopeny ostatními spotřebiči nebo skříňkami na nezbytnosti. Na koupání vám tak nezbývá mnoho prostoru a tudíž ani čas na relaxaci. Naučte se koupelnu využívat na maximum a pořiďte si oblou variantu umístěnou v prostoru místnosti tak, aby vám v odpočinku nic nepřekáželo. Takto stavěná vana navíc působí vzdušným a uklidňujícím dojmem.

Vana v prostoru je ideální volbou, autor: topofmindVana v prostoru je ideální volbou, autor: topofmind

Pakliže nemáte v koupelně dostatek místa, ale přesto je pro vás absence vany nejzazší variantou, vyřešte menší prostor prakticky a jednoduše. Značka Agape vám nyní nabízí vanu s úložným prostorem, který snadno pojme ručníky, osušky, sprchové gely a další věci, které míváte ve skříňce, která zabírá zbytečně mnoho místa.

Vana s úložným prostorem, autor: topofmindVana s úložným prostorem, autor: topofmind

Některé koupelny, obzvláště ty barákové naopak disponují větším prostorem, který můžete efektivně využít, aniž byste jej přehltili zbytečnostmi. Pořiďte si například tuto stylovou koupelnovou stěnu, která velmi nápadně připomíná kuchyňskou linku. Netřeba připomínat, kolik úložné prostoru vlastní.

Kuchyněi či koupelna?, autor: topofmindKuchyněi či koupelna?, autor: topofmind

V jednoduchosti je krása a toto heslo u zařizování interiéru platí dvojnásob. Možná vám některé prvky přijdou příliš obyčejné a fádní, avšak patří k nadčasovým kouskům, které jsou moderní dnes, ale své zalíbení v nich najdete i za deset let. Pakliže nemáte dostatek financí na neustálé obnovování designu, zapomeňte na extrémní barvy, atypické kachličky a mramorové obložení a raději se držte při zemi.

V jednoduchosti je krása, autor: topofmindV jednoduchosti je krása, autor: topofmind

Článek Agape - koupelna v exkluzivním stylu byl publikován 11. prosince 2013 v 22.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...