Koše na tříděný odpad – buďte ekologičtí, třiďte odpad!

Tagy:  koš na tříděný odpad, odpadkový koš, třídění odpadu, odpad, plast, papír, plastový koš, nerezový koš, proutěný koš

Sponzorované odkazy:

Koše na tříděný odpad – buďte ekologičtí, třiďte odpad!

V dnešní době plné nejnovějších elektronických vybavení a produktů moderního století nejsou odpadkové koše pouze staré a nevzhledné kbelíky. nejmodernější odpadkové koše do kuchyně jsou vyrobeny z různých kvalitních materiálů, od plastu až k nerezu, mají kreativní a velice pěkný design a mohou být i víceúčelové. Některé typy košů, které jsou běžně k zakoupení jak na internetu tak v kamenných obchodech, se perfektně hodí nejen do kuchyně, ale i do jiných místností jako je dětský pokoj či koupelna.

Plastový model

Flexibilní a variabilní plastový model je vhodný do komory či úložného prostoru, neboť jeho design není příliš reprezentativní. Sektorový princip umožňuje vytvářet různé sestavy. Moduly položené na sobě jsou kvůli stabilitě vzájemně fixovány, nemusíte se tak bát, že se vám odpadky vysypou. Vnitřní koše lze snadno vyjmout, vyprázdnit a stále dokola čistit. Třídění usnadňují různé barvy víka a samolepky s piktogramy, díky kterým si nikdy nespletete plast od papíru. Moduly lze doplnit o kolečka nebo vozík pro snadnější manipulaci. Samostatná kolečka jsou určena pro moduly sestavené na sobě, zatímco vozík s kolečky je určen pod sestavy s moduly vedle sebe. Díky plastovému materiálu bude koš i s obsahem velice lehký a vy tak snadno vysypete celý obsah do tříděného kontejneru.

Nerezový koš je praktický i esterický, autor: pk designNerezový koš je praktický i esterický, autor: pk design

Nerezový model

Pokud hledíte spíše na estetično, tak jistě oceníte klasický nerezový koš na tříděný odpad. A v čem spočívá tříděnost? Vnitřek koše je vybaven třemi oddělenými fochy pro plast, papír a ostatní odpadky. Díky vyjímatelnému obsahu můžete snadno manipulovat se vším, co je uvnitř a odpadky vynášet levou zadní. Pozitivum nerezového vnějšku spočívá kromě designu také v praktičnosti, neboť lze velmi snadno otřít pouhým hadříkem. K nerezové variantě si můžete zvlášť dokoupit také pytle na odpadky, jenž přesně padnou do vašeho modelu a nálepky s etiketami, jenž vám vždy poradí, kde se ukrývá jaký druh odpadu.

Proutěný model

Nepotrpíte-li si na plast ani nerez a raději upřednostňujete přírodní materiály, jenž jsou ekologické a šetrné k životnímu prostředí, pořiďte si jedinečný proutěný koš na tříděný odpad. Koš je oválného či polooválného tvaru s vyjímatelnou látkou, kterou si vyberete dle vzorníku osmi barev. Tento druh koše lze využít také v koupelně na třídění prádla či v jakékoliv jiné místnosti.

Proutěný koš je šetrný k přírodě a vypadá skvěle, autor: design4youProutěný koš je šetrný k přírodě a vypadá skvěle, autor: design4you

Článek Koše na tříděný odpad – buďte ekologičtí, třiďte odpad! byl publikován 5. června 2012 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...