Stojany a držáky toaletního papíru od Maimouna

Tagy:  toaletní papír, koupelna, doplňky do koupelny, koupelnové doplňky, dekorace, koupelnové dekorace, stojan, držáky, stojan na toaletní papír, držák toaletního papíru, stojan toaletního papíru

Sponzorované odkazy:

Stojany a držáky toaletního papíru od Maimouna

Toaletní papír má doma jistě většina z nás, éře novin či nastříhaných časopisů totiž dávno odzvonilo. Na mysl se nám ale klade nerudovská otázka: kam s ním? Variant se nabízí několik. Ruličku toaletního papíru můžeme položit na nějakou skříňku, na topení, na nádržku WC nebo si můžeme zakoupit sériově vyráběné, plastové, kovové či méně zřídka dřevěné, závěsné držáky.

Kdo chce však mít i v této místnosti kousek originality a odlišovat se od ostatních, může se poohlédnout i po něčem osobitějším a to nabízí právě obchod www.fler.cz/maimouna.

Stojany a držáky na toaletní papír prodávané v tomto obchodě naleznou uplatnění především v interiérech s nádechem selského stylu. Lidé i v dnešní technické a uspěchané době, chtějí do svého domova přenést alespoň trochu ducha doby našich babiček. Zajímavou nábytkovou soliterou se určitě mohou stát i v modernějších interiérech, jelikož dřevo je nejintegrovanějším materiálem.

Zákazník si může vybrat z několika typů stojanů a držáků – stojany ve tvaru kadibudky, držáky na toaletní papír s odkládacím prostorem pro křížovky, časopisy aj. V nabídce jsou i stojany, které je možno využít nejen na WC, ale i v kuchyni na kuchyňské utěrky, závěsné stojany ve tvaru různých zvířátek apod.

Jen na zákazníkovi samotném záleží, jakou povrchovou úpravu dřevěného výrobku si zvolí. Na výběr má z několika možností – přírodní úprava, přelakování bezbarvým lakem či namoření do nějakého odstínu, kterých prodávající nabízí velké množství (odstín dub rustikal, světlý kaštan, kanadský ořech, hnědý mahagon, červený mahagon, borovice, světlý ořech aj.).

Cena stojanů a držáků se pohybuje mezi 255 – 555 Kč. Zakoupením držáku na toaletní papír si můžeme udělat radost sami sobě nebo můžeme obdarovat někoho blízkého originálním dárkem.

praktické i dekorativnípraktické i dekorativní
použití nalezne i v kuchyni, jako držák papírových utěrekpoužití nalezne i v kuchyni, jako držák papírových utěrek
různé styly, různé úpravy, různá zbarvenírůzné styly, různé úpravy, různá zbarvení

http://www.fler.cz/maimouna

Článek Stojany a držáky toaletního papíru od Maimouna byl publikován 10. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...