Konferenční stolky s vlastním životem

Tagy:  stůl, stolek, konferenční stolek, konferenční stůl, odkládací stůl, nábytek, moderní, design, stoly

Sponzorované odkazy:

Konferenční stolky s vlastním životem

Přirozeným prvkem výzdoby interiéru jsou bezesporu rostliny, které se snadno snoubí s každým stylem. Není tedy divu, že se kvetoucí i nekvetoucí rostliny objevují v našich domovech čím dál, tím více, ba dokonce se již začaly integrovat do nábytku.

Květiny dokáží utvořit správnou atmosféru, nastolit příjemný pocit domova a předat nám pozitivní energii. Nábytek tvoří nezbytnou součást domova, čehož využila designérka Cindy Karimun a květiny do něho integrovala.

Konferenční stolek s velmi zajímavým řešením barevného ztvárnění dna dodává prostoru velkolepou atmosféru. Konferenční stolek je vyroben z čirého tvrzeného skla, v jehož nitru se mohou pěstovat rostliny nebo zde může být dokonce vytvořena malé akvárium.

Pokud nepatříte k dobrým pěstitelkám a rostlinám se u vás nedaří, můžete prostor využít k dekoraci sušených rostlin a sušených květů, které nevyžadují péči. K dekoraci lze použít barevný písek, různé druhy kamínků nebo mušlí, možnosti jsou nekonečné a záleží pouze na vaší fantazii nebo vkusu.

Elegantně a jednoduše řešený konferenční stolek s křišťálovými prvky je exkluzivním doplňkem každého moderního domova.

stůl s možností vlastního ztvárněnístůl s možností vlastního ztvárnění

zdroj: http://www.coroflot.com/…ure-Design/1

Článek Konferenční stolky s vlastním životem byl publikován 16. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...