Hravý nábytek Little.Tack

Tagy:  nábytek, zahradní nábytek, plastový nábytek, moderní, barevný, skládací, skládačka, venkovní nábytek, židle, slunčník, taburet, Little.Tack

Sponzorované odkazy:

Hravý nábytek Little.Tack

Zahradní nábytek je nepostradatelným plnohodnotným vybavením každé moderní zahrady, ve které se nejen pracuje, ale také odpočívá. Naše zahrady zpravidla vyplňuje nábytek plastový, kterému jsou přisuzovány velké přednosti. Za ním následuje nábytek vyrobený ze dřeva, který přispívá k noblesnímu designu, kompenzací je však náročnější údržba.

Zahradní nábytek, Little.Tack, se nese v duchu nostalgické vzpomínky na dětství v doprovodu s vysokým prvkem kreativity. Modulární venkovní nábytek, z dílny M30, je distribuován jako kompletní balík obsahující několik kusů, které do sebe zapadají jako skládačka.

Komplet se skládá z modulární platformy, jenž obsahuje mini taburetku, čtvercový stůl, kulatý konferenční (odkládací) stolek a slunečník. Všechny díly jsou vhodné do podstavců – platforem, do kterých se jednoduše strčí. Základní moduly jsou navzájem spojeny pomocí ocelové desky a silikonového kaučuku, pro vyšší stabilitu.

Hravý a kreativní nábytek vynikne v každé zahradě, a to nejen v té, jíž dominují děti. Ideální sestava pro pořádání zahradních párty, rodinných večírků nebo jen odpoledního posezení s přáteli. Velké plus je přisuzováno mobilitě, snadné údržbě, lehkosti a zároveň pevnosti.

kreativní, hravý, veselýkreativní, hravý, veselý
snadno přenosnýsnadno přenosný
stavebnice pro dospěléstavebnice pro dospělé

Zdroj: http://www.studiom30.com

Článek Hravý nábytek Little.Tack byl publikován 22. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...