Předložky z dílny Blanky Matragi

Tagy:  Blanka Matragi, koupelna, koupelnová předložka, předložka do koupelny, předložka před vanu, grund, vanová předložka, sprchový kout

Sponzorované odkazy:

Předložky z dílny Blanky Matragi

Exkluzivní předložky luxusního designového ztvárnění nejen zútulní moderní koupelnu, ale také ji barevně dotvoří a podtrhnou její jedinečnost a originalitu.

Kolekce koupelnových předložek je inspirována aktuální tvorbou slavné návrhářky a předešlou tvorbou inspirovanou Františkem Kupkou. Jedinečná barevná struktura a design odráží ve všech modelech nenapodobitelný rukopis, který náležitě patří paní Matragi.

Velkou inspirací pro Blanku Matragi je především příroda, která jí poskytují neskýtané možnosti a rozmanitosti tvoření.

Exkluzivní zboží je k dostání na našem trhu, je nabízeno českou rodinnou firmou Grund. Nabídka zahrnuje tři velikosti koupelnových předložek, nejmenší model disponuje rozměry 60 × 100 cm, předložku pořídíme za 1 500 korun. Větší model disponuje rozměry 70 × 120 cm a k dostání je za 2 100 korun. V nabídce je také předložka o rozměrech 60 × 130 cm, za cenu 1 950 korun, avšak k dispozici je pouze fialovo-červená varianta.

Kolekce koupelnových předložek je vyrobena z kvalitních vláken, která disponují vysokými užitnými vlastnostmi. K přednostem, vedle originálního designu, patří zvýšená odolnost proti zašpinění, antistatické vlastnosti a barevná stálost.

exkluzivní prvek do vaší koupelnyexkluzivní prvek do vaší koupelny
detailní provedenídetailní provedení
fascinující barvyfascinující barvy
pastva pro očipastva pro oči

Zdroj: www.grund.cz

Článek Předložky z dílny Blanky Matragi byl publikován 24. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...