Diskuse ke článku Jak přežít stěhování v klidu a pohodě?

Sťahovanie

Napsal/a: Melani26

Přidáno: 29.06.2015 18.24

Odpovědět

Tak nikdy to nie je úplne stopercentné a presne tak ako to na poslednom obrázku vyzerá, tak to nejak vyzeralo, keď sme sa sťahovali prvý krát z kolejí na privát :D zbalené do krabíc som to mala v priebehu dňa, ale to vybaľovanie mi zabralo týždeň, kým sme usporiadali izbu, poukladali veci atď. teraz sme boli kamarátke pomôcť so sťahovaním. Prenajali si boxera a krabice mali objednané z obalove-materialy.cz. Celkom šikovné a pevné krabice a mne podarovala bublinkovú fóliu, lebo vie, aký super antistresor to je :D

Stěhování

Napsal/a: Verča36

Přidáno: 02.10.2015 14.13

Odpovědět

Pěkný článek, jen kdyby to tak prostě probíhalo:D U nás byl opět chaos a nepořádek, jako kdybychom bořili půlku bytu. Nakonec jsem to nevydržela, děti sbalila a poslala k babičce is manželem. Zakoupila jsem si pořádný balíček: obalove-materialy.cz/sada-obalovych-materialu-maxi-na-stehovani a začala jsem podctivo všechno balit. Zabralo mi to týden a potom jsme ještě 2 týdny byli na dovolené a po dovolené jsme se stěhovali. Nebyla to procházka růžovou zahradou, ale aspoň jsem neměla stres 2 týdny v kuse.

RE: Stěhování

Lenka

Odpovědět

Verčo, Vy jste mě fakt pobavila s tou maxi sadou obalových materiálů! :-D Vzala jste to opravu zhurta a tak to má být, plně Vám rozumím! schválně jsem se na tu stránku obalove-materialy.cz taky podívala a přiznám se že mě by stačilo spíše jen pár krabic a ta bublinková fólie…ale manžela bych rozhodně neposílala pryč, pěkně ať se balení zúčastní, přece to nebudu dělat sama! Ty děti poslat k babičce je dobrý tah…to schvaluji :)

Stěhování po novém roce

Napsal/a: MarieT

Přidáno: 20.12.2015 14.59

Odpovědět

Tak to je milé :) Já se konečně stěhuji s přítelem a už máme i krabice. Po Vánocích plánujeme hledat byt v Praze a tam si najít nějakou kreativnější práci. Děkuji za skvělý typ na obalove-materialy.cz, myslíte, že dělají i mezi svátky? Netuším jak to pořádně funguje a budu muset ty krabice sehnat, aby se majitel nezlobil a my abychom měli zase do čeho sbalit věci, přece toho málo právě nemáme :)

Stěhování

Napsal/a: Jana

Přidáno: 04.01.2016 19.33

Odpovědět

My jsme si v prosinci vybrali tuto společnost stehovanipraha-trip a musím jen doporučit. Profesionální přístup a dali nám krabice zdarma. Fakt super. Stěhování bylo hladké.

Stěhování

Napsal/a: Erika29

Přidáno: 26.02.2016 17.57

Odpovědět

V klidu a pohodě? Jednoznačně začít co nejdříve s přípravami a hlavně takovými jako odhlašování plynu, energie atd. Určitě si dělat seznamy, co je třeba udělat, vyplnit, vybavit … A nechat si na balení více než 3 dny, protože přece je jiné balit oblečení a hračky versus věci, typu sklenice, skleněné mísy … My jsme tedy kupovali i bublinkovou fólii (obalove-materialy.cz/bu­blinkova-folie-100cm-prodej-na-metry) a krabice většinu jsme sehnali z Lidl, ale pár jsme je kupovali i přes obalový-materialy. Dala jsem si na to 2 dny a zuřila jsem, protože jsem nestíhala a to nemám ani děti. Takže prostě určitě plánovat i to, kolik času je třeba zvláště pokud se jedná o něco větší a k tomu ještě i děti :)

RE: Stěhování

Daniela

Odpovědět

Naprosto souhlasím, čím dříve člověk začne, tím více má na všechno času a tím menší je pak pravděpodobnost, že na něco zapomene a bude průšvih. A jinak s těma krabicema – to jste měli asi velké štěstí, že jste v Lidlu sehanli, my se byli ptát všude (lidl, albert, kik) a všude nám řekli to stejné – když najdete na prodejně, tak si je vezměte, jinak žádné neschováváme, vše se lisuje. A na prodejně vždy jak na potvoru všichni zaměstnanci tak akční, že nikde ani jedna prázdná krabice, v lidlu jedině pár těch pidi přepravek. Takže my nakonec museli vše objednávat přes ty obalove-materialy, ale zase jsme to vzali aspoň všechno při jednom včetně těch folií i lepenek. A větší část, která přežila stěhování bez újmy, se nám pak podařilo na bazaru prodat zase dál, takže část investice se nám i vrátila.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny