Hornbach, ráj nejen pro kutily

Tagy:  Hornbach, nakupování, dům, zahrada, materiál, kutění

Sponzorované odkazy:

Hornbach, ráj nejen pro kutily

„Udělej si sám“ bylo dřív nutností, v dnešní době je čím dál více spojováno také s koníčky. Kutění, zahradničení nebo třeba kreativní tvorba bytových dekorací si získává velkou oblibu u všech generací.

Obchody s potřebami pro dům i zahradu

Jako houby po dešti vyrůstají obchodní domy zaměřené na produkty pro dům a zahradu. Obvykle zde nalezneme vše, co potřebujeme, od motiček a semínek až po stavební materiál.

Pro naše nákupy si můžeme zvolit některý z mnoha obchodních domů, respektive koncernů. Právě jím může být třeba Hornbach.

O Hornbachu

Jak je již zvykem u řetězců tohoto zaměření, i Hornbach je značkou německou. Jeho sídlo najdeme v Neustadtu an der Weinstraße. Samotný koncern sestává vlastně ze tří částí – jednou z nich je náš starý známý Hornbach zaměřený na dům a zahradu, mimo něj pak sem patří také Hornbach stavební materiál a do třetice nábytek.

Hornbach je jednoznačně jedním z největších prodejců tohoto typu zboží. Funguje na celé řadě evropských trhů, mimo Českou republiku a Německo obsadil také třeba Lucembursko, Švýcarsko. Švédsko či Slovensko. Tento koncern se také může pochlubit velmi dlouhou historií – založen by totiž již roku 1877.

Sortiment Hornbachu

V obchodních domech Hornbach nalezneme podobný sortiment jako u jeho konkurentů. Rozdělit bychom výrobky mohli do třech kategorií – produkty určené pro stavbu, další produkty k úpravě bydlení a do třetice zahradní potřeby. Akční a sezónní zboží vzbuzuje často největší pozornost, nalezneme ho pravidelně v katalozích, a to jak v papírových tak elektronických.

Katalogy plné akčních nabídek, autor: hornbach.czKatalogy plné akčních nabídek, autor: hornbach.cz

Samozřejmostí se stala také nabídka služeb zákazníkům. Často to ušetří čas i náklady, navíc se do práce může pustit každý, třeba i bez předchozích zkušeností. Naprostým základem je pochopitelně poradenství. Dále je samozřejmostí možnost objednání výrobků, které nejsou na skladě. Zboží si můžeme nechat dovézt až do domu nebo si dopravu zajistit sami, třeba i díky zapůjčení přívěsu či dodávky přímo u Hornbachu. Standardem je také úprava koupeného materiálu, rámování obrazů či příprava rámů, ale také míchání barev dle přání klienta. Zákazníkům je nabízen také finanční servis, který umožňuje splácení nákupu.

Kde Hornbach najdeme?

Vyhledávání prodejen Hornbach najdeme na internetových stránkách. Zde se dozvíme, že obchodní dům nalezneme v několika městech, třeba v Hradci Králové, Brně či Olomouci, samozřejmě nechybí Praha, a to Praha Řepy.

Článek Hornbach, ráj nejen pro kutily byl publikován 6. března 2011 v 14.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...