Spolehlivý facility management Praha

Spolehlivý facility management Praha

Nabízíme spolehlivou a komplexní správu objektů nebo jiných bytových a nebytových nemovitostí v Praze. Pokud neradi měsíčně hospodaříte s vysokými finančními částkami, nebo vám dělá problémy udržovat v chodu veškeré technické zařízení v domě, obraťte se pro pomoc na profesionály z PPM. Primárně se soustředíme na spolupráci se Společenstvími vlastníků jednotek (SVJ), ale pomáháme i jednotlivým majitelům novostaveb či staveb krátce po rekonstrukci.

Spolehlivý facility management Praha

Určitě to znáte sami. Neustálé objednávání mnoha různých služeb u více odlišných dodavatelů zabírá velké množství času. Jednotlivá technická zařízení v domě vám přidělávají vleklé starosti a navíc utrácíte velké finanční částky za jednotlivé služby, které se vztahují k technické správě vašeho domu. My v PPM vám proto podáváme pomocnou ruku.

Náš spolehlivý facility management Praha spočívá v externím zajištění správy technických zařízení u všech vašich nemovitostí. To se týká pravidelné údržby domu, odborného servisu a podrobných revizí všech zařízení. Výhody facility managementu tkví v hladkém provozu objektů pod správou SVJ bez narušení vysokého komfortu vlastníků jednotlivých bytových jednotek.

Správa nemovitostí v Praze

Jsme tradiční pražská realitní společnost PPM, a.s. a platíme za předního poskytovatele komplexních služeb v oblasti nemovitostí. Máme za sebou přes 25 let působení na realitním trhu a jen v Praze spravujeme stovky bytových i nebytových domů. V PPM je naší primární službou spolehlivá správa nemovitostí v Praze ve spolupráci se Společenstvím vlastníků bytových jednotek (SVJ), kterým se snažíme ušetřit nejen spoustu starostí, nemalé množství času, ale také zbytečně utracené peníze.

Článek Spolehlivý facility management Praha byl publikován 7. ledna 2019 v 12.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...