Stěhujete se? Udělejte své nové bydlení praktičtějším a hezčím, než bylo doposud

Stěhujete se? Udělejte své nové bydlení praktičtějším a hezčím, než bylo doposud

Přestěhovat se do nového je touha mnohých z nás. Pak přijde chvíle stěhování. To už nás radost obvykle přejde a hlavou se nám honí, proč jsme se vůbec do něčeho takového pouštěli. Zbytečně se neříká, že je lepší vyhořet než se stěhovat. S dobrou stěhovací firmou se však dá stěhování zvládnout bez toho, abyste se stali kandidátem na pohovor u „doktora Chocholouška“. Takže nešetřete na nesprávném místě.

Nezapomeňte na dostatek úložných prostor

Realizace vestavné skříně na míru, foto: nabytek-na-miru-brno.czRealizace vestavné skříně na míru, foto: nabytek-na-miru-brno.cz

Někdy se přestěhujeme do vysněného většího bytu nebo domu a ve výsledku máme pocit, jakoby nám prostor spíše ubyl. Nechybí vám vestavěné skříně? Pokud jste je v předchozím bytě měli, není se čemu divit, že se teď bez nich cítíte bezradní. Nic neschová tolik domácího „harampádí“ jako ony. Pokud máte možnost se svým novým bydlením dělat něco už před tím, než se do něj fyzicky stěhujete, rozhodně kromě malování a přípravy podlah zabudujte i vestavěné skříně. Stěhování a s ním spojený úklid je pak hračka.

Budiž levnější světlo!

V novém bydlení se k některým věcem postavte čelem. Vyhazujete staré věci? Vyhoďte i staré neekonomické žárovky a přejděte komplet na LED. Nezapomeňte ale ani na speciální žárovky, kterými jsou například tzv. G žárovky. Mnohdy si myslíme, že tato patice už sama osobě dělá naše osvětlení úsporným. Není tomu tak. LED žárovky řady G existují a vy je nezapomeňte vyměnit za ty staré, neekologické.

Konečně místo

Zírají na vás v novém bytě prázdné zdi? Buďte rádi! Konečně si můžete trochu zaexperimentovat s obřími dekoracemi na zeď. Hitem jsou fototapety, do dětských pokojů dokonce pokovené, aby se na ně daly přichytávat magnetky. Do obývacího pokoje ale nemusíte dát jenom dekorační nálepku na zeď. Co byste řekli něčemu funkčnějšímu – třeba obřím hodinám? Nástěnné hodiny v 3D provedení uchvátí každého, kdo k vám přijde.

K novému je třeba přistupovat po novém. Tak na to nezapomeňte u svého nového bydlení.

Článek Stěhujete se? Udělejte své nové bydlení praktičtějším a hezčím, než bylo doposud byl publikován 3. listopadu 2018 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...