Bez zpevněných ploch kolem domu a na zahradě to nejde

Bez zpevněných ploch kolem domu a na zahradě to nejde

Venkovní dlažby řeší pohodlný přístup k domu, včetně přístupových cest, cestiček a chodníků. Žádají se na terasy i pod pergoly. V podobě zahradních chodníčků dávají obrysy naší zahradě.

Kvalitní venkovní dlažba z betonu bude vašemu domu slušet. Presbeton má v sortimentu několik skupin dlažeb. Natural dlažba se snaží napodobit přírodní materiály. A daří se jí to skutečně dokonale. Hitem jsou dlažby, které vypadají jako dubové pražce, desky, kamenné šlapáky, břidlice i žulové kostky. Moderním, variabilním a levným řešením jsou zámkové dlažby. Prodávají se v obrovském množství tvarů a barev. Speciálními betonovými dlažbami pro dům a zahradu jsou vegetační a drenážní zatravňovací dlažby.

Zámková dlažba je cestou k pevným venkovním plochám

Terén pracuje. Ne vždy stačí dobrý podklad pod zpevněnou plochu, nebo její vymezení zabetovanými okraji v podobě obrubníků. Výrobci dlažeb proto vyrábí tzv. zámkové dlažby. Nejde tedy o dlažbu, která by naznačovala stejný luxus jako ten zámecký, jak si dodnes mnoho lidí myslí. Jde o speciální tvarové zámky, které se nachází po stranách dlažby. Ty zabraňují posunu dlažby v horizontální linii a rovněž výrazně usnadňují samotnou pokládku dlažby. Zámková dlažba má řadu tvarů, barev i povrchů. Hodí se tak pro moderní stavby i rekonstrukce starších a historických domů.

Skladební a zámková dlažba – nejkrásnější realizace

Dlažba Historik vyniká postaršeným designem

Dlažba Historik, foto: presbeton.czDlažba Historik, foto: presbeton.cz

Dlažba Historik od Presbeton s efektně záměrně otlučeným vzhledem a poškrábaným povrchem dává dlažbě zajímavou patinu. Určitě není určena jen k historickým stavbám, i když nás její název k tomu svádí. K dispozici je v několika barevných provedeních a perfektně se kombinuje s rumlovanými zdícími kameny. V jednom stylu tak vytvoříte nejen dlažbu, ale i zídku.

Moderní systém H-E-X pro kompletní design zahrady

Dlažba a celý systém Presbeton H-E-X nabízí komplexní městský mobiliář. Avšak ten si užijete i na vlastní zahradě. Představte si, jak skvěle bude vypadat dlažba v jednotném stylu s lavičkou, celým zahradním posezením i s květináči.

Kareto jako hypermoderní řešení venkovní dlažby

Moderní stavby vyžadují čisté linie, avšak nuda jim škodí stejně jako narušení jednoduchosti stylu. Skvělou možností pro dlažbu je Presbeton Kareto. Vyniká nezvykle protáhlými liniemi v neutrálních, vzájemně kombinovatelných, odstínech šedé.

Podívejte se i na další možnosti řešení venkovní dlažby Presbetonu. Jsou to kvalitní mrazuvzdorné výrobky se zdařilým designem.

Článek Bez zpevněných ploch kolem domu a na zahradě to nejde byl publikován 21. srpna 2018 v 15.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...