Kde pořídit kvalitní party stan?

Kde pořídit kvalitní party stan?

Letní sezóna se blíží a s ní i čas dovolených, vůně grilovaček a setkání se s přáteli. Aby vše vždy dobře dopadlo, ať už je příliš velké horko či prší a fouká vítr, pořiďte si kvalitní party stan, který vám vždy vytrhne trn z paty. Navíc jde o multifunkční záležitost, protože když ho nepoužijete pro vaši party, můžete tam na chvíli uskladnit jakékoliv věci nebo třeba usušit mokré prádlo. Nekupujte ale zajíce v pytli. Prověřte si nabízené stany podle několika parametrů, které vás přesvědčí o tom, zda koupit, nebo raději nechat být.

Zahradní stan 3×4,5m, foto: brimo.czZahradní stan 3×4,5m, foto: brimo.cz

Je vůbec nutné si ho pořizovat?

Léto je pro většinu lidí nejkrásnějším obdobím v roce. Často se ale stává, že pár dní v kuse prší a není to na pobyt venku. Pokud máte stan, situace se značně mění, protože nemusíte rušit svůj pečlivě naplánovaný program a přátele jednoduše pozvete na venkovní party pod střechou. To samé platí, pokud je venku příliš velké horko. Ani v takovém počasí se většině lidí nechce být na přímém slunci. Perfektní to řeší  rozkládací party stany, které rychle složíte a můžete je přesunovat podle dopadajícího slunce. Venku už vám nikdy nebude nepříjemně.

Kvalita vs. cena

Připadá vám cenová nabídka stanů vysoká? Za kvalitu se platí. A právě tu byste měli hledat především.  Párty stany by měly mít odolnou konstrukci, která vydrží i velmi nepříznivé podmínky. Bylo by opravdu hloupé, kdyby se vám s prvním větrem stan poničil. Stejně důležitý je i jeho povrch. Mělo by jít o kvalitní látku s PVC nátěrem, aby na vás při dešti nekapala voda. Často se stany vyrábějí i s nastavitelnou výškou stropu, což je také užitečná funkce. Většinou narazíte i na další rozdělení stanů – podle četnosti používání. Pokud chcete stan používat téměř celé léto, pak se zaměřte na ty opravdu pevné.

Jaké druhy stanů jsou na trhu?

Nebudete vybírat jen barvu, je toho určitě víc. V nabídce je několik druhů – zahradní stany,  nůžkové stany, které se používají třeba na zastřešení akcí, specifický stánek se dá vzít i na ryby nebo existují prodejní stánky, které potkáváte běžně na trzích a jarmarcích. Kromě toho máte na výběr několik velikostí. Tu zvažte podle možností zahrady či dvorku a také akcí, které se pod ním budou konat. Měl by pojmout dostatek lidí, ale zase by neměl být tak velký, že zacloní celý prostor.

Kde nakupovat?

100% kvalitu a výdrž poskytují například  stany BRIMO. Jsou variabilní, mají automatický systém zajištění, takže je snadno rozložíte. K celé manipulaci vám stačí jeden tah rukou. Stany jsou také ošetřeny proti korozi a jsou vysoce odolné proti UV záření. Zajišťují tak i bezpečnost pro vás. Konstrukce je z ušlechtilé oceli s velmi pevnými spoji. Až si vyberete a postavíte stan na zahradu, ani slunce ani déšť vám nezabrání užít si společný čas s rodinou a přáteli.

Článek Kde pořídit kvalitní party stan? byl publikován 13. března 2018 v 20.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...