Interiér oživí bytové doplňky

Tagy:  bytové doplňky, designová dekorace, trendy v bydlení

Sponzorované odkazy:

Interiér oživí bytové doplňky

Dekorace a doplňky by neměly chybět v žádném bytě, bez nich je atmosféra místnosti neúplná, jako by se tam ani nebydlelo. Jaké dekorace si pořídit a které vyměnit, aby byl interiér modernější, vám poradíme v tomto článku.

Bytové doplňky by měly ladit se stylem a zařízením interiéru, a to jak s materiálem, tak i s barvou. U bytů v moderním stylu se dá hodně experimentovat s kontrastními barvami a materiálem z plastu nebo kovu.

Jak probudit místnost k životu

Bytové doplňkyBytové doplňky Autor: salmanzhang

Místnost se dá oživit obrazy, fotkami, kobercem, lampičkou, sochami, květinami nebo dekoračními polštáři. Nechcete měnit nábytek v celé místnosti, ale ten co máte je už nudný a okoukaný? Pořiďte si samolepící tapetu a zrenovujte ho. Za pár korun máte hned nový nábytek. Starý gauč oživí zajímavý přehoz a zeď za ním polepte dekoračními samolepkami, třeba zrcadlovými. Nahá okna zahalte do designových záclon nebo je olemujte dekoračními závěsy.

Módní trendy

Bytovému designu vládnou zelené odstíny, a to nejen na zdech, ale i na nábytku nebo menším vybavení a doplňcích. Zelená barva je svěží a propojuje nás s přírodou.

Vintage doplňkyVintage doplňky Autor: 1ow1ightr

V kurzu jsou vintage i retro doplňky, které v sobě nesou osobitý příběh a dají se kombinovat s moderním designem. Punc dávné doby vdechne prostoru pohodlí domova a dá celkovému vzhledu ten pravý šmrnc. Vybrat si můžete zásuvky a vypínače v různých stylem a z jakéhokoliv materiálu, například skleněné, dřevěné nebo kovové. Vyzkoušejte, jaký vypínač bude slušet vašemu interiéru v online konfigurátoru.

Postel již není jen místo k odpočinku, ale stává se z ní výrazný doplněk ložnice. Kromě pohodlí hraje důležitou roli také design a elegance. V centru zájmu jsou nyní velké postele se zdobeným předním a zadním čelen, mnohdy i s nebesy.

Módní trendy v bydlení se velmi rychle mění a není možné každou sezónu přemalovat pokoj jinou barvou nebo vyměnit všechen nábytek a doplňky. Důležité je vybrat si barvy a dekorace, ze kterých budete mít příjemný pocit, aby se vám dobře a spokojeně bydlelo.

Článek Interiér oživí bytové doplňky byl publikován 16. listopadu 2017 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...