Růžové doplňky do každého bytu

Tagy:  barva, růžová, byt, dům, nábytek, dekorace, doplňky, interiér

Sponzorované odkazy:

Růžové doplňky do každého bytu

Ať už bydlíte v menším bytě nebo větším rodinném domě, vždy byste měli myslet na doplňky, které dělají bydlení útulnější a stylovější. Výběr doplňků je vždy záležitostí vkusu a preferencí, nicméně nikde není řečeno, že pomocí právě bytových dekorací nemůžete měnit bydlení k obrazu svému, a to třeba co každý rok. Podívejte se, jak senzačně mohou vypadat růžové dekorace.

Obraz plný barev

Obrazy by neměly chybět v žádné domácnosti. V každé místnosti můžete mít hned několik příjemných obrázků nebo jednu větší malbu, která na sebe strhne veškerou pozornost. Pokud ve vašem bydlení vládnou světlé barvy a přírodní odstíny, mžete si dovolit zainvestovat do barevně výrazného obrazu, který na sebe strhne veškerou pozornost. Na e-shopu billythetree.com najdete mnoho variant plných barev, a to již od 1 599 korun.

Autor: billythetree.comAutor: billythetree.com

Závěsy tón v tónu

Závěsy nebo žaluzie jsou povinností každé místnosti, a to nejenom kvůli soukromí, ale také designu. Pokud vám v tuto chvíli zácony nebo závěsy chybí, pak se nechejte inspirovat novinkami e-shopu urbanoutfitter­s.com, kde najdete například tuto krásnou variantu v přírodní růžové barvě. Cena závěsů se pohybuje okolo 845 korun.

Autor: urbanoutfitters.comAutor: urbanoutfitters.com

Zaměřte se na maličkosti

Dokonalý design bydlení je o maličkostech a detailech. Originální doplňky a netradiční dekorace jsou trefou do černého a mohou vašemu bydlení dodat styl a originalitu. Pakliže si potrpíte na něco netypického, co v jiných domácnostech neuvidíte, pak se podívejte na e-shop novica.com, kde najdete například tuto pestrobarevnou sošku, a to již za senzačních 745 korun.

Autor: novica.comAutor: novica.com

Kam se sušenkami?

Pokud rádi a často hostite své rodiny a přátele, pak vám nemůže chybět slavnostnější nádobí. Zapomeňte při výběru na obchodní domy s lacinými kousky a raději se zaměřte na exkluzivní sety, které jen tak někdo mít nebude. A pakliže se nebojíte růžových barev a pudrových tónů, pak je pro vás skvělou volbou luxusní nádobí značky Henri Bendel. Jemné barvy, zlaté lemování a decentní detaily. To je nádobí přesně pro vaši tabuli. Růžové sety seženete na e-shopu henribendel.com, a to již od senzačních 835 korun za kus.

Autor: henribendel.comAutor: henribendel.com

Článek Růžové doplňky do každého bytu byl publikován 19. září 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...