Epoxid – výborné řešení nejen pro průmyslové podlahy

Epoxid – výborné řešení nejen pro průmyslové podlahy

Hitem poslední doby jsou lité podlahy, které nevyžadují složitou pokládku. Mezi nejrozšířenější materiály na podlahy tohoto typu právem patří epoxid. Z průmyslových hal se rozšířil do celé řady interiérů od fitness center přes kanceláře a archivy až po zajímavé řešení kuchyní či koupelen. Zaujme i vás?

Dokonale rovné podlahy

Pokud si myslíte, že u podlahy nelze dosáhnout absolutně vyrovnaného povrchu, pravděpodobně jste s epoxidem ještě nepracovali. Tyto vícevrstvé pryskyřicové podlahy tvoří jednolité celky, díky čemuž se také velmi snadno udržují. Vynikají tak velkou odolností, že snesou i zatížení a frekventovaný provoz ve výrobní hale nebo ve skladu. Je-li i přesto po čase nutná obnova, stačí jen přebrousit podlahu a aplikovat novou vrstvu, aniž by byly nutné větší rekonstrukce. Epoxidové podlahy jsou bezpečné a vyrábí se i v protiskluzové úpravě. A hlavně: podlaha je hotová velmi rychle a přitom působí estetickým dojmem. Na výběr máte desítky barev, lesk i mat.

Praktické a rychlé nátěry

Epoxidovým nátěrem jakožto vrchní vrstvou lze doladit betonovou podlahu. Jedná se o levný, avšak kvalitní finiš, který je příemný na pohled. Těší se opět některým výhodým epoxidových podlah: dobře se omývá a je odolný vůči mnoha druhům mechanického i chemického poškození. Podlaha se natírá ve dvou či více vrstvách a i v tomto případě platí, že je vše velmi rychle hotovo.

K lití podlahy si pozvěte profesionála

Nejeden kutil si už epoxidovou podlahu vyrobil svépomocí a rozhodně není vyloučeno, že to zvládnete i vy. Pokud ale nemáte žádné zkušenosti, rozhodně bude lepší přizvat na pomoc společnost, která se vyzná. Například specialistu na lité podlahy, firmu WePLAST, v jejíž nabídce naleznete také podlahy anhydritové, betonové nebo pěnobetonové. Již od roku 1998 podniká v oboru a provedla řadu úspěšných realizací jak v rodinných domech, tak v průmyslových a administrativních stavbách.

Článek Epoxid – výborné řešení nejen pro průmyslové podlahy byl publikován 23. srpna 2017 v 17.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...