Zahrada v barvách aneb jak ji osvěžit?

Tagy:  exteriér, bydlení, barvy, dřevo, kámen, příroda

Sponzorované odkazy:

Zahrada v barvách aneb jak ji osvěžit?

Ti, co mají dům a okolo něho krásný venkovní prostor si mohou poblahopřát, neboť ne každý má takové štěstí. Zahradu uceníte především na jaře a v létě, kdy můžete venku trávit prakticky veškerý svůj volný čas, a to včetně odpoledne ve všední den. Děti si rovněž vyhrají a váš domácí mazlíček bude v sedmém nebi. I o zahradu byste se měli náležitě starat a pečovat o její krásu s láskou. Víte, jaké barvy jsou pro zahradní prostory nejlepší? Máme pro vás bezva tipy!

Tón v tónu

Ideální volbou je samozřejmě vsadit na odstíny takzvaně tón v tónu, které jsou modern za každých okolností, a to i v případě módy a líčení. Tón v tónu a co si pod tímto výrazem představit? Jedná se takovou kombinaci barev, kdy se zaměříte na jednu jedinou barvu, a to v mnoha odstínech a tónech. Vytvoříte tak dokonalou harmonii, jež na vás bude plůsobit velmi příjemně a zahrada bude kompaktní. A zde již záleží na vás, zda se bude jednat o barvu modrou, béžovou nebo oranžovou a jejich zajímavé tóny.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Přírodní motivy

I když se na zahradě mohou objevovat materiály jako je kov, sklo nebo dokonce plasty, stále by si měla zachovat svoji přirozenost a především přírodnost. Zahrada a každý venkovní prostor je především o stromech, keřích a květinách, k čemuž samozřejmě dokonale pasují přírodní materiály a barvy. Ideální volbou je proto v kaýždém případě dřevo,kameny a všechny barvy s nimi spojené. Dubová, buková, javorová, ebenová a jakákoliv hnědá nebo šedá barva jsou zkrátka trefou do černého, jež vás jen tak neomrzí.

Jednoduchost a čistota

V jednoduchosti je krása, o tom není sporu a nikdy jednoduchostí nic nezkazíte. Pakliže se bojíte barev anebo si jednoduše nejste jisti, co by vaší zahradsě slušelo, pak buďte méně kreativní a obstarejte si jednoduchý bílý dřevěný nebo ratanový nábytek, světlé květináče a další doplňky v bílé barvě.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Zahrada v barvách aneb jak ji osvěžit? byl publikován 20. července 2017 v 12.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...