Presbeton – venkovní dlažba v rytmu luxusu

Presbeton – venkovní dlažba v rytmu luxusu

Jarní počasí vybízí k pracím na zahradě a v okolí nemovitosti. Není možné opominout úpravu zahradních chodníků a vjezdu domu. Člověk často přemýšlí, z jakého materiálu zvolit venkovní dlažbu. Faktem je, že jsou přírodní materiály krásné, ale neosloví špatnou trvanlivostí a vysokou pořizovací cenou. Pokud prahnete po nádherné venkovní dlažbě, rozhodněte se pro beton. Mile vás překvapí.

Beton není šedá myška

Když se řekne betonová venkovní dlažba, lidé si vybaví obyčejné šedé prvky. To už je naštěstí minulostí. Dnes si můžete pořídit tuto dlažbu v mnoha velikostech, barvách a provedeních. Venkovní dlažba je jako stvořená k rodinným domům, do zahrad, na terasy i k bazénům. Stačí si jen vybrat svého favorita. Musíte však myslet na to, že ne všechny betonové prvky se hodí ke každému účelu. Pakliže se podíváte na internetové stánky společnosti Presbeton, s danou problematikou se dokonale seznámíte.

Natural i zámková skladebná dlažba

Máte vytříbený vkus? V tom případě se vám zalíbí originální břidlicové šlapáky. Zapomeňte na plošně dlážděný chodník a vytvořte si na zahradě romantická zákoutí. Pro skutečné fajnšmekry je určena dlažba BARK, kterou Presbeton prodává v reliéfech kůra, prkno, pražec, letokruh a trám. K bazénu a na pergolu se hodí jako ulitá dlažba LIMA KRUH, protože z ní můžete doslova vyčarovat magické obrazce. Velký boom zažívá i zámková skladebná dlažba, kterou lze pořídit v mnoha tvarech, velikostech a barevných provedeních. Snad nikdy nezestárne, nejen díky svému všestrannému využití.

Plošné a speciální modely

Za zmínku stojí také plošná dlažba s povrchovým ochranným systémem, jež odpuzuje vodu, olej a jiné faktory znečištění. Vegetační a drenážní dlažba sedne při spojení venkovní silnice se zahradou anebo vjezdem do garáže. Mrkněte se na webové stránky firmy Presbeton a dejte okolí svého domu nový kabátek.

Článek Presbeton – venkovní dlažba v rytmu luxusu byl publikován 25. dubna 2017 v 21.45 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...