Venkovní světla pro tradiční i moderní domy

Tagy:  exteriér, nábytek, bydlení, zahradní vybavení, světlo

Sponzorované odkazy:

Venkovní světla pro tradiční i moderní domy

Poštěstilo se vám obstarat si rodinný dům anebo máte alespoň prostornější terasu, na které s přátel grilujete a odpočíváte během krásných jarních a letních dní? Pak velmi dobře víte, že se neobejdete bez nábytku, alespoň toho základního, a především bez osvětlení. Vedle klasických lamp, co zabírají mnoho místa a nejsou příliš stylové, je zde samozřejmě nespočet trendy variant, které vypadají skvěle, k zahradě i domu ladí a poslouží vám po mnoho dlouhých let. Podívejte se na 5 tipů exteriérového osvětlení pro moderní domy i tradiční rodinné vily.

Máte-li na terase dostatek prostoru anebo si můžete dovolit hýřit s místem na zahradě, rozhodně byste se měli zaměřit na stojací lampy Ty jsou nejenom velmi praktické a stabilní, ale především osvítí podstatně více plochy, než světla nástěnná nebo dokonce stolní. Skvělou volbou pro stojací lampy je kombinace matného skla a kovu. Toto duo je odolné vůči nepřízni počasí a přitom splňuje veškeré atributy pro moderní a multifunkční vybavení. Cena této stojací lampy je na e-shopu YLIVING.COM okolo 23 000 korun za kus.

Autor: YLIVING.COMAutor: YLIVING.COM

Trendem posledních let jsou minimalisticky zařízené domy, které neoplývají zbytečným množstvím nábytku a dekorací, které by zabíraly mnoho místa. V kurzu jsou zkrátka jednoduché hladké materiály, rovné stěny, nepříliš okázalá zábradlí a také kovové doplňky. Sháníte-li osvětlení na zahradu a podél domu, vyberte si tyto jednoduché nástěnné lampičky, které vytvoří příjemné světlo a ladí k modernímu exteriéru. Cena se pohybuje od 10 000 korun za kus.

Autor: LUXEDECOR.COMAutor: LUXEDECOR.COM

Mít moderní dům ještě neznamená vzdát se svého stylu a zaměřit se na organické materiály a futuristický styl, který může na mnoho lidí působit velmi chladným a neosobním dojmem. Pro domy, ve kterých převládá dřevo a spíše starší forma kovu jsou ideální variantou tato zdobená světla tmavších barev. Jejich cena je na e-shopu LUXEDECOR.COM příjemných 3 158 korun za kus.

Autor: LUXEDECOR.COMAutor: LUXEDECOR.COM

Že světlo plní především praktickou funkci? Pak jste na omylu, neboť právě osvětlení může být tím nejkrásnějším venkovním doplňkem, co osvěží den a v noci vypadá naprosto famózně. Obstarejte si například tato monstrózní asymetrická světla, jež můžete umístit na vstupní cestu, molo nebo je libovolně rozmístit podél celého pozemku. Cena osvětlení se na e-shopu FRONTGATE.COM pohybuje okolo 40 000 korun za kus.

Autor: FRONTGATE.COMAutor: FRONTGATE.COM

Koláže se v interiérech i exteriérech pohybují mnoho a mnoho let a pravděpodobně nikdy nevyjdou z módu. Pokud toužíte po moderním a stylovém osvětlení, pak si obstarejte tyto originální lampy na zahradu, které jsou seskládané z několika kusů skla. Osvětlení se hodí takřka ke každému typu domu a pořídit jej můžete na e-shopu LUXEDECOR.COM již za super cenu 7 500 korun.

Autor: LUXEDECOR.COMAutor: LUXEDECOR.COM

Článek Venkovní světla pro tradiční i moderní domy byl publikován 12. dubna 2017 v 19.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...