Nástěnné dekorace, které doma musíte mít!

Tagy:  dekorace, bydlení, byt, dům, interiér, nástěnné dekorace, obrazy, aplikace, plastika. reliéf

Sponzorované odkazy:

Nástěnné dekorace, které doma musíte mít!

V každém bytě i době by měly být nástěnné dekorace. Nezáleží na tom, jakým stylem je vaše bydlení vybaveno a zda preferujete rustikální styl nebo jemný organický, nicméně ozdoby, aplikace, reliéfy a také obrazy by se měly objevovat v každé místnosti. Jedině tak bude bydlení působit uceleně a především zabydleně. Jaké nástěnné dekorace jsou nyní v kurzu? Máme pro vás pár bezva tip, jež vás naprosto uchvátí a budete je chtít i u sebe doma.

Jednoduchá abstrakce

Co je vždy dobrou volbou a čím rozhodně nikdy nic nezkazíte, jsou nástěnné obrazy v abstraktním pojetí. Čím jsou barevnější, tím více váš interiér a jeho charakter zavazují, nicméně místnosti dodají ono pomyslné teplo domova. A jaké obrazy si pořídit? Na e-shopu WOLFANDBADGER.COM najdete mnoho krásných variant pro každou místnost. Například tento stylový kousek v jemných barvách se dokonale hodí do romanticky zařízené ložnice nebo do pokoje mladé teenagerky. Obraz seženete za přibližně 12 tisíc korun.

Autor: WOLFANDBADGER.COMAutor: WOLFANDBADGER.COM

Hvězdičky, co potěší

Přemýšlíte, jak jemně, ale přesto originálně vyzdobit vaši předsíň nebo pokoj dospívající dcery? Pak se zaměřte na dekorace jako jakou motýlci, hvězdičky nebo abstraktní motivy nejrůznějších nálepek či aplikací na zdi. Například tyto hvězdičky ze stříbrného kovu můžete jednoduše nainstalovat na jakoukoliv zeď a zase je během pár minut sundat a vyměnit za něco jiného, nového. Hvězdičky v mnoha odstínech, ne jenom ve stříbrném provedení, seženete na e-shopu WOLFANDBADGER.COM za přibližně 6 tisíc korun.

Autor: WOLFANDBADGER.COMAutor: WOLFANDBADGER.COM

Netradiční aplikace

Vyjma nástěnných obrazů, které nejsou žádnou novinkou a sehnat je můžete opravdu na každém rohu, jsou skvělou volbou do obývacích pokojů nebo předsíní například plastiky a reliéfy. Ty mohou být z mnoha materiálů jako jsou přírodní kamínky, cihly nebo dříví, ale také se může jednat o flitry, sklo nebo třeba jemné krystalky. Na e-shopu NOVICA.COM najdete hned několik obdobných kousků, a to již od příjemných 3 335 korun.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Květiny jako symbol jara

Pravděpodobně nenajdete tradičnější prvek pro jarní dny, než jsou květiny a rostlinné motivace jakožto takové. Pakliže máte květiny na mnoho způsobů rádi, pak se podívejte na tyto dekorace, které se v domácnosti budou skvěle vyjímat. Nástěnné dekorace v podobě bílých květin z jemného kovu vypadají naprosto senzačně, a to nejenom v případě větších místností. Umístit je můžete prakticky kamkoliv, kde vyplní volný prostor. Je libo květinami vyzdobit ložnici, dětský pokoj nebo třeba roh obývacího pokoje? Dekoraci seženete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM již od 6 055 korun za sadu. Obdobné aplikace hledejte také v obchodech Kika nebo Zara home.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Nástěnné dekorace, které doma musíte mít! byl publikován 19. dubna 2017 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...