Montovaná hala: Rychlé a kvalitní zastřešení skladu i sportoviště

Montovaná hala: Rychlé a kvalitní zastřešení skladu i sportoviště

Potřebovali byste pro vaši firmu další prostory a nechce se vám investovat jak čas, tak i spousty finančních prostředků do novostavby? Není se čemu divit, realizace nového objektu je skutečně velmi náročná. I proto se vyplatí vsadit na mnohem ekonomičtější variantu, kterou představují montované haly. Že jste o nich ještě neslyšeli? Tak to jste na správném místě. Podrobně se na ně totiž podíváme v následujících řádcích. Samozřejmě doporučíme i firmu, která má s jejich stavbou dlouholeté zkušenosti.

Expresní realizace

V první řadě je zapotřebí poukázat na expresní výstavbu montované haly. Pokud potřebujete mít další objekt k dispozici co nejrychleji, není to nejmenší problém. Musíte pouze najít prostor, kde by měla hala stát. Na základy můžete zapomenout. V drtivé většině případů nejsou nezbytné ani betonové patky. Povrch by měl být jenom srovnán a vysypán štěrkem. Potřebovat nebudete ani klasické stavební povolení, bohatě postačí ohlášení o realizaci stavby. Vynikající je i mobilita hal. Lze je přesouvat dle libosti.

Vysoce kvalitní odolné materiály

Máte strach, že montovaná hala nic nevydrží? Obavy stranou! Základem její konstrukce jsou pevné kovové dílce, na nichž je uchycena textilie. Ta je vysoce odolná vůči slunečnímu záření, větru i dešti. Bez problémů odolá i mrazům a vysokým výkyvům teplot. Haly ostatně využívá i Armáda České republiky jako hangáry pro vrtulníky. Poryvy větru si zde jistě dovede představit.

Hodí se pro jakékoli účely

Potřebovali byste novou jízdárnu? Máte ji mít, a to včetně tribun pro hosty. Stejně tak si lze objednat sklad, tenisovou halu anebo multifunkční sportoviště. Záleží pouze na vašem přání. Společnost POLAK CZ již úspěšně zrealizovala desítky projektů. Příkladem budiž třeba objekty firem Integry Automotive ve slovenském Lozornu, Geosanu Ostrava, Vlamaxu Bystřice nebo Thimm Service v Chotětově.

Článek Montovaná hala: Rychlé a kvalitní zastřešení skladu i sportoviště byl publikován 17. března 2017 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...