Podle čeho vybírat nábytek?

Podle čeho vybírat nábytek?

Rozhodnete-li se koupit nábytek, nejdříve byste si měli ujasnit své nároky. Samozřejmě záleží i na tom, do jaké místnosti ho kupujete. Pojďme si přiblížit alespoň několik základních parametrů, které je třeba promyslet, ať už ho sháníte kamkoliv.

Výběr nábytku

Nábytek se vyrábí z různých materiálů. Nejkvalitnější a samozřejmě také nejdražší je masiv. Chcete dřevo, ale uvedená varianta je pro vás příliš drahá? Alternativou je dýha.

Snad nejrozšířenější je lamino. Potěší vás jeho příznivá cena, ale také další vlastnosti (výběr z mnoha dekorů, otěruvzdornost, odolnost, snadná údržba). Další možností jsou polotvrdé dřevovláknité desky, které mohou být lakované či potažené fólií, případně lze pro některé výrobky volit i další materiály.

Berte rovněž v potaz místo, kde nábytek bude. Máte pro něj dostatek prostoru? Můžete si dovolit velkou skříň, nebo se musíte rozhlížet po multifunkčních produktech, které nabídnou hodně úložného místa na menší ploše? Celkově dbejte na to, aby plnil svou praktickou funkci.

Ovšem zapomínat bychom neměli ani na design. Na výběr máte z různých stylů. Záleží na vašem vkusu, ale také myslete na to, aby se výrobek hodil do vašeho interiéru. Jednotlivé styly je sice možné kombinovat, ale je třeba k tomu přistupovat s citem.

Zajímat by vás měla i firma, u níž chcete nakupovat. Je důvěryhodná? Má dobré reference? Určitě se informujte o záruce a dalších poskytovaných službách.

Tip na levný nábytek

A samozřejmě při volbě vhodného výrobku nám obvykle záleží i na jeho ceně. Ta se do jisté míry odvíjí od výše uvedených parametrů výběru, ale také od toho, jakého dodavatele oslovíte. Sledujte mimo jiné akce a slevy prodejců. Hledáte kvalitní a levný nábytek, ať už do kuchyně, koupelny, jídelny, dětského pokoje atd.? Podívejte se na akční nabídku e-shopu Nábytek Elegance. Zaujala vás? Sledujte pravidelně novinky na facebookové stránce internetového obchodu.

Článek Podle čeho vybírat nábytek? byl publikován 30. ledna 2017 v 12.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...