Jak oživit obývací pokoj? Pořiďte si běhoun

Tagy:  doplňky, byt, dům, bydlení, koberec, běhoun, obývací pokoj

Sponzorované odkazy:

Jak oživit obývací pokoj? Pořiďte si běhoun

Obývací pokoj je společenskou místností, kde se můžete věnovat čas od času sledování televize, ale především se zde pravidelně potkáváte se zbytkem rodiny nebo s partnerem. Kde jinde si popovídat po celodenním namáhavém stresu v zaměstnání, než právě ve vašem obývacím pokoji? Pokud máte pocit, že této místnosti něco chybí a chtěli byste ji trochu oživit, pak vsaďte na jednoduchý kobereček, co pokoj příjemně oživí.

Skvělou volbou jsou v každém případě kožené produkty, které mají hned několik skvělých vlastností. Jednak vás dokonale zahřhjí, ať už si na ně sednete nebo do jejich chlupů ponoříte studené nohy. Dále je třeba podotknout, že právě kůže a kožešina bude vždy moderní, proto s touto investicí rozhodně neprohloupíte. A jakou barvu zvolit? Pakliže máte interiér ve skandinávském stylu, vybírejte mezi přírodními barvami jako je bílá, béžová, smetanová nebo třeba šedá. Cena tohoto koberce je na e-shopu OVERLAND.COM 49 878 korun.

Autor: OVERLAND.COMAutor: OVERLAND.COM

Toužíte po něčem jedinečném, co se v jiném obývacím pokoji vašich přátel a známých rozhodně nebude vyskytovat? Pak si vyberte netradiční kobereček s potiskem známé osoby nebo s komixovou postavou. Černobílá kompozice a k tomu výrazné barvy jako sytě růžová, žlutá nebo zelená jsou trefou do černého a dokonalým oživením nudného interiéru. Cena tohoto koberce je na e-shopu LUISAVIAROMA.COM 9 788 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Pakliže stále přemýšlíte, jaký druh kobečerku by se ped váš krb nebo konferenční stolek v obývacím pokoje dokonale hodil a stále si nejste jisti, pak se zaměřte na rostlinné motivy. Květiny nebo abstraktní vyobrazení květin je vždy dobrou volbou a můžete si být jisti, že právě takový kousek z módy jen tak nevyjde. Podívejte se na širokou nabídku e-shopu OVERLAND.COM, kde najdete koberce již od 1 999 korun.

Autor: OVERLAND.COMAutor: OVERLAND.COM

V posledních letech jsou v módě indiánské a nejrůznější etnické modely, jichž si jistě všímáte také v módě. Nejenom oblečení, ale i bytové doplňky a dekorace v tomto duchu vedou a pokud chcete koberec netradiční a zajímavý, přesto nepříliš křiklavý a poutavý, pak jsou etnické motivy správnou volbou. Koberec v hřejivých barvách je příjemnou variantou nejenom do obývacího pokoje. Na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE.COM najdete hned několik barevných i velikostních modelů, a to již za cenu 12 544 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Článek Jak oživit obývací pokoj? Pořiďte si běhoun byl publikován 25. ledna 2017 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...