5 lednových novinek pro moderní interiéry

Tagy:  dům, doplňky, dekorace, bydlení, leden, trendy, interiér

Sponzorované odkazy:

5 lednových novinek pro moderní interiéry

Leden je plný novinek ze světa módy i bydlení a především senzačních slev, kterých byste měli využít. Chtěli byste své bydlení trochu zvelebit, dodat mu exkluzivitu, jas a punc novosti? Pak se podívejte na 5 stylových lednových novinek, které budou vašemu bytu, domu nebo třeba i chalupě rozhodně slušet.

Silvestrovské oslavy a Vánoce jsou sice pryč, to ovšem neznamená, že si nezasloužíte stylové nádobí. Jistě často hostíte svoji rodinu nebo přátelé a na škodu není ani čas od času připravit svému partnerovy romantickou večeři, ke které porcelánové talíře a luxusní sklenice samozřejmě patří. Obstarejte si tuto sadu netradičních sklenic na šampaňské a proměňte každé popíjení lahodného sektu v něco jedinečného. Cena setu je na e-shopu THEHUT.COM 1 260 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Polštáře má doma jistě naprosto každý. Ložnice se bez této vymoženosti zkrátka nebojte, o tom není sporu, nicméně polštáře se nemusejí objevovat pouze v místnostech, kde se ukládáte pravidelně ke spánku. Dokonale se vyjímají také jako dekorace, a to například v obývacím pokoji nebo třeba pracovně či hale. Podívejte se na exkluzivní nabídku e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde si jistě vybere i ten nejnáročnější zákazník. Cena tohoto zeleného polštářku je příjemných 697 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Soužití dvou partnerů je vždy příjemné a harmonické, ale každý potřebuje nějaký ten kousek nábytku, který bude pouze jeho a jež mu zajistí patřičné soukromí a pořádek. Řeč tentokrát není o klasické šatní skříni nebo šatně, ale například o toaletním stolku, po kterém jistě tajně touží naprosto každá žena. Dovedete si představit, že byste veškeré šperky a kosmetiku měli pěkně pohromadě a ještě k tomu obdrželi luxusní zrcadlo? Pak vám doma nesmí chybět tato překrásná toaletní komora. Sehnat ji můžete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM již za super cenu 9 999 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Milujete kávu a nedokážete si bez ni představit svůj den? Pak byste si měli pořídit kvalitní kávovar anebo alespoň tuto mini konvičku. Ta však není ledajaká a kromě toho, že je minimalistická a skvěle vypadá udržuje delší dobu teplo a přitom nehřeje zvenčí. Udrží tak kávu delší dobu horkou, aniž by vás popálila a nějak ohrozila. Cena sklelěno-kovové konvičky je na e-shopu COGGLES.COM píjemných 1 230 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Hodiny jsou v bytě nejenom příjemným dekorativním prvkem, ale především jsou velmi praktickou vymožeností, díky niž budete neustále vědět, kolik je hodin. Plánujete své dosavadní hodiny vyměnit? Pa se podívejte na skvělou nabídku e-shopu COGGLES.COM, kde najdete mnoho produktů již od 599 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Článek 5 lednových novinek pro moderní interiéry byl publikován 7. ledna 2017 v 21.00 v rubrice Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...