Tipy na dárky pro kolegyně? Tyto jsou skvělé!

Tagy:  dárek, vánoce, svátky, kolegyně, drobnosti, doplňky, dekorace, nakupování

Sponzorované odkazy:

Tipy na dárky pro kolegyně? Tyto jsou skvělé!

Na Vánoce byste si měli vzpomenout nejenom na své nejbližší, ale také na lidi, se kterými trávíte většinu času, aniž byste byli nejlepší přátelé. Řeč je například o kolegyních, které zaplňují převážnou většinu vaše času. Co ale kolegyni věnovat, pokud ji až tak dobře neznáte? Příliš osobní a intimní dárky jsou opravdovým riskem, proto vsaďte na stylové doplňky, drobnosti do kanceláře a drobnosti, které ženy jednoduše vždy potěší.

Pakliže pracujete v kanceláři, pak se neobejdete bez poznámkových bloků a papírů. Místo klasických firemních zápisníků, které jsou všechno jenom ne stylové, kolegyni jistě potěší luxusní zápisník z pravé kůže. Takový jemný a ryze ženský kousek by od svého partnera jistě nedostala a vy se tak stanete tou nejoblíbenější osobou na pracovišti. Zápisník v růžové, ale také v mnoha jiných příjemných barvách seženete na e-shopu LANECRAWFORD.COM.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Většina žen si potrpí na drobnosti a dekorace do domácnosti, což muži nikdy nemohou pochopit a z toho důvodu se ke koupi takových dárků nejspíš neuchýlí. Čím kolegyni jistě potěšíte bude sada stylových prostírání do jídelny nebo do kuchyně. Jemné barvy a moderní zlatá jsou krásnou kombinací, jež se dokonale hodí na každý stůl. Cena trendy prostírání je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 639 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Vzhledem k Vánoční atmosféře můžete věnovat také dárky související s Vánočními svátky. Většina žen peče cukroví a tolik populární medové perníčky, proto je skvělou volbou na dárek zdobená dóza na cukroví a sušenky. Takový kousek poslouží nejenom jako úschovna pro tyto sladké dobroty, ale rovněž jako stylová bytová dekorace. Cena ozdobné dózy je na e-shopu BLOOMINGDALES..COM 800 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Také vaše kolegyně vstávají tak brzy a vždy se proberou až šálkem výborné kávy? Pak jim místo klasického hrníčku, který není příliš originálním dárkem, věnujte přenosný hrníček na kávu s vtipným nápisem. Takový hrníček je možné naplnit výbornou kávou již doma a zpříjemnit si tak cestu hromadnou dopravou. Cena hrníčku na kávu je na e-shopu HOLLISTERCO.COM 355 korun.

Autor: HOLLISTERCO.COMAutor: HOLLISTERCO.COM

Co každá kolegyně jistě využije, jsou psací potřeby. Vhodným Vánočním dárkem je proto luxusní pero nebo tužka, ale také netradiční penálek, do kterého se příhodně vejdou nejenom propisky a pentilky, ale také menší nůžky, guma nebo drobné zápisníčky a lepící papírky. Obdarujte milou kolegyni veselým penálem, který seženete na e-shopu JOHNLEWIS.COM již za příjemných 255 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Článek Tipy na dárky pro kolegyně? Tyto jsou skvělé! byl publikován 11. prosince 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...