Adventní kalendář jako sladkost i bytová dekorace

Tagy:  kalendář, vánoce, svátky, čokoláda, dekorace, svíčky, čaj

Sponzorované odkazy:

Adventní kalendář jako sladkost i bytová dekorace

Advent je v plném proudu a než se nadějete, budou zde překrásné Vánoční svátky. Jistě si jakožto malé děti pamatujete, jak jste se těšili na advent, kdy si budeme moci každé ráno vychutnat výbornou čokoládu z adventního kalendáře. Tento kalendář byl zkrátka nezbytností, která v žádné domácnosti, kde byly děti, nemohla chybět. Adventní kalendáře jsou stále moderní záležitostí, nicméně se jejich trend rozmáhá rok od roku více. Máte přehled, jaké adventní kalendáře vůbec existují? Možná se budete divit, že se nemusí vždy jednat pouze o sladkosti…

Čokoláda trochu jinak

Klasické adventní kalendáře s obrázkovými čokoládkami jsou sice ikonické, nicméně o kvalitní čokoládě nemůže být řeč. Čokoládky jsou velice tučné a plné nezdravých složek. Místo nich proto raději svým dětem pořiďte adventní kalendář od Lindt nebo Kinder, kde se za každým políčkem schovává malá kinder čokoládka, pralinka nebo jiná drobnost z pravé čokolády, jež se rozplývá na jazyku. Takový adventní kalendář jistě potěší i dospělé a partnerovi vykouzlíte úsměv na rtech.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Pro milovníky čaje

Ne každý si potrpí na sladkosti a pakliže nechcete po celých 24 dní pojídat denně čokoládu, pak pro vás máme další skvělý tip. Ten potěší především milovníky čajů. Kvalitní čaje jsou výborné nejenom chuťově, ale mají také mnoho účinků a efekt na vaše zdravý. zelené čaje povzbudí vaši bělost, bílé dodají energii, černé postaví na nohy a ovocné si můžete dopřávat kdykoliv během dne, neboť zpravidla neobsahují kofein. Vsaďte na kvalitní kalendář s čaji a dejte si každý den, až do Štědrého dne, jiný skvělý blahodárný čaj.

Svíčky vykouzlí Vánoční atmosféru

Další volbou na adventní kalendář může být například bytová dekorace v podobě svíček. Svíčky a svícny jsou všeobecně velice oblíbené a obzvláště v době adventu a Vánoc se objevují takřka ve všech domácností. Adventní kalendář se svíčkami obsahuje 24 překrásných voňavých svíček, díky nimž vám domácnost bude neustále vonět skořicí a pečeným jablkem, vanilkou, pomerančem, čokoládou nebo hřebíčkem. Vyzkoušejte například svíčkový adventní kalendář značky Almata, kde najdete netradiční voňavé kombinace, co vydrží hořec celý večer.

Každý den jiná ozdoba

Slyšeli jste někdy o adventním kalendáři, který by den za dnem vyzdobovat váš byt nebo dům? Ano, tak přesně takové jsou adventní dekorativní kalendáře Almata, které schovávají Vánoční dekorace v zajímavých barvách a tvarech. Zvoneček na stromeček, ozdobná svíčka, slaměný jelen nebo andělíček bělostné barvy. To vše může být obsahem stylového a netradičního adventního kalendáře.

Autor: TROUVA.COMAutor: TROUVA.COM

Článek Adventní kalendář jako sladkost i bytová dekorace byl publikován 6. prosince 2016 v 12.00 v rubrice Byt, Doplňky a Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...