Dárky co potěší? Zkuste je doma vyrobit

Tagy:  Vánoční dárky, dekorace, vánoce, svátky, ozdoby, jedlé dárky, svíčky, čokoláda, likér

Sponzorované odkazy:

Dárky co potěší? Zkuste je doma vyrobit

Vánoce jsou každoročně o rodině a pohodě, nicméně rozhodně se neobejdou bez dárků. Ty jsou zkrátka alfou a omegou každých svátků tohoto typu a proto ani vy nemůžete zapomenout na obdarovávání svých nejbližších a přátel. Chcete být letos originální, netradiční a také byste chtěli překvapit? Pak některé dárky vyrobte a staňte se tím nejkreativnějším člověkem široko daleko.

Svíčka pro kolegyni

Kolegyním a známým je ideální věnovat drobné pozornosti, které však nejsou příliš osobní a intimní. Ideální volbou jsou upomínkové předměty a designové kousky, co lze vystavit v kanceláři na stole nebo doma. Co takhle vyrobit domácí dekoraci se svíčkou? Obstarejte si klasickou čajovou svíčku, sušené listy nebo květiny, pár kamínku či třpytek a dalších propriet, jež vám přijdou kreativní a vhodné. Následně svíčku pomocí ozdob a tavící pistole ozdobte a na světě je domácí svíčka za pár korun. A kde ozdoby nakoupit? Zkuste například Ikea nebo menší obchůdky s dekoracemi.

Věnec pro každého

Co na Vánoce doma samozřejmě nikdy nesmí chybět, jsou věnce, a to jak adventní, tak ozdobný na venkovní dveře. Takové věnce jsou nejenom poměrně drahé, ale také ne vždy dostupné v takové variantě, barevném provedení a materiálech, které chcete nebo které chtějí vaši blízcí. Vyrobte domácí adventní věnec za pomocí jehličí, libovolných svíček, tavné pistole a nejrůznějších ozdob, jež se budou dokonale hodit do interiéru bytu nebo domu. Použít můžete také staré baňky na stromeček, jež letos vaši jedli nebo smrk zdobit nebudou.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Pralinky pro milovníky sladkého

Jestli něčím nikdy nikoho neurazíte, pak je to rozhodně čokoláda a sladké jakožto takové. Čokoládové sladkosti jsou neřestí již malých dětí a nutno podotknout, že ji opravdu jen málo kdo odolá. Než abyste pořídili Milku nebo jiný druh čokolády, kterou lze koupit na každém rohu, vyrobte pro své milované domácí luxusní pralinky. Do silikonové formičky na pralinky nalijte směs rozpuštěné čokolády, ořechů a přidat můžete také jedlé perličky, hoblinky bílé čokolády nebo jiné jedlé ozdoby, díky nimž bude čokoládový dárek ještě o něco krásnější.

Není alkohol jako alkohol

I ti, co si na alkohol příliš nepotrpíte, na Vánoce většinou nepohrdnou vaječným likérem. ten je jemný, s nádechem vanilky nebo skořice a chutná téměř každému. k Vánocům vaječný koňak jednoduše patří, proto neváhejte domácí dobrotu vyrobit. Likér nalijte do krásných nádobiček, ozdobte mašlí a dárek je na světě.

Článek Dárky co potěší? Zkuste je doma vyrobit byl publikován 24. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...