Vánoční ozdoby ve zlatých barvách letos letí

Tagy:  ozdoby vánoce, vánoční ozdoby, zlatá, barvy, nakupování, interiér

Sponzorované odkazy:

Vánoční ozdoby ve zlatých barvách letos letí

Vánoce jsou prakticky za dveřmi a než se nadějete, bude zde typický vánoční atmosféra spolu s koledami v obchodních centrech, vůní svařeného vína a skořice na každém rohu a chybět samozřejmě nebudou ani nejrůznější ozdoby, které k Vánocům přirozeně a neodmyslitelně patří. Co vám na Vánoce nesmí chybět, jsou klasické ozdoby na stromeček. Pokud si potrpíte na teplejší odstíny a milujete zlatou, pak se nechejte inspirovat těmito kousky, jež se hodí do každého interiéru.

Skvělou kombinací pro Vánoční dekorace je červená a zlatá. Tyto dvě barvy pro mnoho lidí symbolizují Vánoce a nutno podotknout, že společně vypadají naprosto senzačně. Plánujete dekorace letos trochu změnit anebo chcete svoji dosavadní kolekci doplnit o nové modely? Pak se podívejte na překrásnou nabídku e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM, kde si jistě vybere naprosto každý. Cena dekorací se pohybuje od 999 korun za sadu.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Vánoce za desítky posledních let získaly tak trochu jiný rozměr. Většina lidí se soustředí na obžerství a dárky, ale Vánoce mají prapůvodně náboženský charakter. Z toho důvodu se na Vánoce mohou v podobě dekorací objevovat také klasické symboliky jako jsou andílci nebo jesle. Pořiďte si do své zlaté Vánoční výbavy tohoto překrásného andílka, kterého seženete na e-shopu LANECRAWFORD.COM za skvělých 355 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Vánoční ozdoby se neustále vyvíjejí a rok od roku se stávají abstraktnější záležitostí. Naše babičky si stromky zdobily přírodními prvky a nechyběly ani sušené rostliny nebo ovoce. Co takhle pro jednou zapomenout na nic neříkající baňky a místo toho si pořiďte tradiční stromečky, dárečky nebo zvonky. Dekoraci v tomto duchu jistě náležitě ocení i vaše ratolesti. Cena stromečku je na e-shopu CHICOS.COM 550 korun.

Autor: CHICOS.COMAutor: CHICOS.COM

Jste-li zaměřeni opačně a nepotřebujete si Vánoce spojovat s typickými prvky ani náboženskou tématikou, pak vás jistě nadchne luxusní výzdoba a jednoduché skleněné baňky či kouličky. Například tento jemný a decentní kousek se zlatým matným lakováním a reliéfem ledu je ideální pro moderní byt ve skandinávském stylu. Cena ozdoby na stromeček je na e.shopu CRATEANDBARREL.COM 200 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

V jednoduchosti je krása a síla a vy se při zdobení stromečku samozřejmě neobejdete ani bez jednoduchých a relativně nenápadných kousků. Ty dokonale zaplní místo a nechají vyniknout kreativnější kousky. Jednoduché ozdoby v různých barvách, včetně trendy zlaté, seženete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za senzačních 390 korun za set.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Vánoční ozdoby ve zlatých barvách letos letí byl publikován 20. listopadu 2016 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...