Křesla 4x jinak aneb které vybrat?

Tagy:  křeslo, křesla, interiér, bydlení, byt, dům

Sponzorované odkazy:

Křesla 4x jinak aneb které vybrat?

Nábytek je přirozenou a nedílnou součástí každého bydlení a těžko byste se mohli cítit komfortně a příjemně, pokud byste nábytek nevlastnili. Knihovna, lenoška nebo police jsou ryze záležitostí vlastního vkusu, nicméně sedací souprava a křeslo vám zajistí pohodlí, po kterém prahnete a zároveň dodají interiéru styl a šmrnc. Podívejte se na nejnovější kolekce bytového nábytku a vyberte si do svého obydlí křeslo, které bude dokonale zapadat do celkového zařízení a stane se skvělý a nenahraditelným doplňkem.

Chcete, aby se křeslo stalo ústředním prvkem celé místnosti, ať už jej umístíte do obývacího pokoje, haly nebo ložnice? Pak se podívejte na novou podzimní kolekci značky Marcanno, která disponuje zajímavými a netradičními tvary, které v běžných prodejnách rozhodně nenajdete. Křesla jsou nejenom netypicky tvarovaná, ale také v moderních barvách, které rozhodně nejsou nudné a ryze podzimní. Pořiďte si například tento trendy kousek v modré barvě, který dokonale vynikne v bílém interiéru. Cena křesla je v doptání na e-shopu LUISAVIAROMA.COM.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Rádi byste si pořídili takové křeslo, které každého zaujme na první pohled a rozhodně nebude nenápadným kouskem v rohu? Pak se zaměřte na kousky značky Viara Home, které jsou inspirovány klasickými tradičními motivy jako jsou květiny, srdce nebo geometrické tvary. Srdíčko je navíc dokonalým symbolem lásky, proto tento bytový doplněk můžete věnovat také své zamilované drahé polovičce. Cena křesla v červené barvě je na e-shopu LUISAVIAROMA.COM 48 899 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Materiálem, který pravděpodobně nikdy nevyjde z módy a stále bude značně v kurzu, je beze sporu ratan. Pravý ratanový nábytek je vyroben z kvalitního dřeva a zpracován tak, aby vydržel dlouhé roky a dokonce překonal i nástrahy vnějších vlivů. Ratanová křesla se tak dokonale vyjímají nejenom v obývacím pokoji, ale rovněž v zimní zahradě nebo na terase a v zahradním altánku. Toto exkluzivní křeslo z pravého ratanu seženete na e-shopu LOVETHESIGN.COM za skvělých 29 877 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Pakliže se bojíte výrazných barev v interiéru a neradi byste, aby se vám vaše bydlení rychle okoukalo, měli byste se zaměřit na univerzální barvy a kombinace, které jsou nadčasové a trendy budou i za mnoho let. Černobílý nábytek je trefou do černého a obzvláště v případě sedacích souprav a křesel. Obstarejte si toto jednoduché a elegantní černobílé křeslo, díky kterému budete v pohodlí ve dne v noci. Cena křesla je na e-shopu INTERIORSONLINE.COM 42 125 korun.

Autor: INTERIORSONLINE.COMAutor: INTERIORSONLINE.COM

Článek Křesla 4x jinak aneb které vybrat? byl publikován 29. září 2016 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...