Připravte si oblíbená jídla díky kvalitním pomocníkům

Tagy:  byt, dům, vaření, pokrmy, snídaně, večeře, přístroje, vařiče, smažení, pečení, nádobí, spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Připravte si oblíbená jídla díky kvalitním pomocníkům

Každá rodina má ráda jiné pokrmy a jsou dokonce takové, které si předávají recepty z generace na generaci a tím si tak vytvářejí své vlastní tradice a nenapodobitelné pokrmy. Přesto jsou však jídla, která jsou stejná a populární napříč všemi světovými kontinenty, a to bez ohledu na to, v jaké zemi vznikli. Smažené hranolky, toasty, omelety a mnoho dalších pochutin se v rodinách objevují na jídelním stole každý den. Pořiďte si kvalitní pomocníky, kteří vám přípravu těchto dobrot značně usnadní a zpříjemní.

Večeře v jednom hrnci

V jednom hrnci často připravíte mnoho chutných večeří. Obvykle se však jedná o směsi masa a zeleniny, těstoviny, guláš a jednoduše takové pochoutky, které smícháte v jeden pokrm. Poku ale chcete uvařit maso, k němu zeleninu, brambory nebo hranolky, obvykle zaberete spotřebiči celou kuchyni. Nebo si můžete pořídit revoluční hrnec na přípravu mnoha pokrmů, díky kterému se spečou masové koule, ugriluje zelenina a připraví zdravější bramborové hranolky ve stejnou dobu. Ušetříte tak mnoho času jak s přípravou, tak s mytím nádobí. Cena tohoto multifunkčního vařiče je na e-shopu THEHUT.COM 3 000 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Kvalitní fritování

Smažená jídla jsou sice nezdravá, ale pro mnoho rodin naprosto nepostradatelná. Kromě faktu, že je můžete snídat, obědvat i večeřet, skvěle se hodí na zahradní party nebo na oslavu a jejich příprava nezabere tolik času. Poku si potrpíte na smažené hranolky, kalamáry, ale také na sladké koblížky, americké donuty nebo rýžové kuličky, pak si obstarejte tento praktický digitální fritovač, který připraví vše během chvíle, jídlo bude chutné, dozlatova osmažené, a to na tuku, který se nikdy nepřepaluje. Cena fritovače je na e-shopu CRATEANDBARR 4 999 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Snídaně raz, dva, tři

Snídaně je základ dne a nikdo by ji neměl vynechávat. Pokud nemáte ráno dostatek času a raději si pospíte, nemusíte u snídaně trávit dlouhé hodiny a dokonce vám její příprava může zabrat sotva pár krátkých minut, během kterých si zatím vyčistíte zuby nebo obléknete a možná stihnete obojí. V tomto přístroji si během jednoho kroku připravíte překapávanou kávu, křupavé toasty a dokonce vejce. Chutná a zdravá snídaně je hotová a už ji stačí pouze naservírovat a sníst. Cena přístroje je na e-sopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM 1 489 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Čerstvé pečivo každé ráno

Nedáte k snídani dopustit na čerstvé pečivo a vlastně si bez něho své ráno nedokážete ani představit? Pak máte dvě možnosti. Buď se každý den vypravíte do nedaleké pekárny, což vám zabere spoustu času a také úsilí anebo si rozpečete či upečete čerstvý chléb v menší troubě spolu s přípravou kávy nebo čaje. Celý proces je velmi jednoduchý, rychlý a zabráníte tak zdlouhavému zahřívání veliké trouby. Tento pomocník se navíc dokonale hodí i do menších bytů, kde trouba není nebo pro ni není místo. Cena přístroje je na e-shopu TARGET.COM 750 korun.

Autor: TARGET.COMAutor: TARGET.COM

Článek Připravte si oblíbená jídla díky kvalitním pomocníkům byl publikován 20. srpna 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...