Vařím, vaříš, vaříme aneb novinky z kuchyně

Tagy:  bydlení, dům, byt, vaření, náčiní, novinky, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

Vařím, vaříš, vaříme aneb novinky z kuchyně

Kuchyně je beze sporu nepostradatelnou součástí každého bytu a domu a málo která žena, jež ráda vaří nebo peče, by se dokázala pořádně vyžít a plně realizovat v kuchyni, která není dostatečně vybavena a jednoduše neobsahuje vše potřebné. Kromě klasických kuchyňských propriet existuje neuvěřitelné množství doplňků, inovací a „věciček“, které přípravu jídla a celkový pobyt strávený v kuchyni zpříjemňují a zjednodušují. Podívejte se na kuchyňské novinky a vymoženosti, které by vás mohli potěšit.

Každá funkční rodina by svůj den měla začít snídaní, a to ideálně společnou. Kdy jindy, než právě ráno, než se rozutečete do všech možných světových stran, si dokážete společné jídlo pořádně vychutnat? Snídaně se mohou stát velmi příjemnou tradicí plnou chuťových vjemů a zajímavých nápadů. Rádi připravujete pro své nejbližší míchaná vajíčka nebo volská oka? Pak je přesně pro vás určena sada interaktivních formiček na vejce, která již budou bavit i vaše děti. Formičky navíc můžete využít například i na přípravu lívanců nebo palačinek. Cena formiček je na e-shopu ROSEGAL.COM 145 korun.

Autor: ROSEGAL.COMAutor: ROSEGAL.COM

Kuchyně neustále prochází řadou změn a stejné je to i u kuchyňského nádobí a náčiní. Hrnce, pánve, zapékací misky a formy na dorty a bábovky. Vše prochází inovacemi a nápady, jak vše zlepšit, zjednodušit a proto se u vás doma mohou objevovat nádoby plastové, litinové, teflonové, silikonové, skleněné a mnoho dalších. Pokud ale milujete pečené maso, zeleninu a rádi zapékáte těstoviny nebo brambory, pak by vám neměl chybět klasický keramický hrnec, který je zkrátka nenahraditelnou jedničkou na trhu. Obstarejte si tuto stylovou variantu s lidovými motivy. Zapékací hrnec seženete na e-shopu NOVICA.COM za 2 455 korun.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Sice platí, že poctivého nepálí, ale ani ten nejpoctivější člověk by si netroufl vyndat vařící hrnec nebo plech s cukrovím z trouby holou rukou. Již naše babičky používaly rukavice, lidově řečen „chňapky“. Ty jsou však obvykle z látky a bohužel, ani ta nezabrání spálení nebo horku. Inovativní novinkou jsou v tomto směru silikonové rukavice, které nevedou teplo a vaší pokožce se tak nemůže nic stát. Silikonové rukavice v mnoha barevných variantách seženete na e-shopu GROUPON.COM již od skvělých 315 korun za kus.

Autor: GROUPON.COMAutor: GROUPON.COM

Milujete pečení a bábovka na vašem stole obvykle nesmí chybět? Pak vás možná již klasické formy přestávají bavit a rádi byste překvapili něčím netradičním, co jistě ocení nejenom rodina, ale i vaši přátelé a jakákoliv návštěva. Podívejte se na e-shop NOVICA.COM, kde seženete stylové zapékací misky například ve tvaru medvěda, ananasu nebo andělíčka. Cena misek se pohybuje okolo 499 korun za kus.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Článek Vařím, vaříš, vaříme aneb novinky z kuchyně byl publikován 3. srpna 2016 v 21.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...