Okenní sítě proti hmyzu Minirol fungují jako neviditelná ochrana i moderní prvek domácností

Okenní sítě proti hmyzu Minirol fungují jako neviditelná ochrana i moderní prvek domácností

V boji s obtížným nepřítelem v podobě létajícího i lezoucího hmyzu lidé používají různé zbraně. Od běžných plácaček a sítí do oken až po mucholapky či různé odpuzovače, repelenty a spreje na chemické bázi. Ze zkušeností ale jasně vyplývá, že nejjednodušší je problému s hmyzem předcházet, což řeší jen část z uvedených produktů. Sítě proti hmyzu ze srovnání vychází stoprocentně nejlépe a nejvíce přispívají domácí pohodě, proto je najdete i v nabídce produktů značky Minirol.

Vsaďte na jistotu

Do okenních sítí se vyplatí investovat hned z několika důvodů. Pod značkou Minirol vznikají pouze výrobky na míru, které lze maximálně přizpůsobit konkrétnímu oknu. Vedle umístění a typu sítě s klientem naši odborníci řeší rozměry, materiály a barevné provedení celého produktu.

Sítě proti hmyzu jsou oblíbené i pro snadnou montáž, která ve většině případů nevyžaduje zásah do rámu. V zimním období stačí pevnou síť z okna jednoduše sejmout, což pomůže prodloužit životnost výrobku.

Nespornou výhodou je i obchodní zastoupení značky Minirol na území České republiky. Partnery najdete ve velkých městech, jako je Praha, Brno nebo Ostrava, ale i mimo ně.

Okenní sítě pokaždé jinak

Značka Minirol nabízí výrobky tvořené síťovinou ze skelného vlákna potaženého plastem v černém a šedém odstínu. Síť upevňujeme do hliníkového rámu pryžovými ucpávkami. Při očekávané větší zátěži je možné síť proti hmyzu sestavit z odolnější síťoviny, která vydrží i poškrábání od domácích mazlíčků. Tuto síťovinu ale doporučujeme použít v kombinaci s extrudovaným rámem, který zajistí její lepší vypnutí.

Varianty sítí do oken

  • Pevné sítě
  • Rolovací sítě
  • Plisé sítě
  • Sítě integrované v roletovém boxu

Pevné sítě

Fixní konstrukci, nejčastěji používaného typu sítí Minirol, bez problému vsadíte do rámů všech typů oken. Pevné sítě se využívají například i v případě instalace na střešní okna. Při montáži pevných sítí není potřeba zasahovat do rámu okna, což svědčí o snadném nasazování i vysazování sítě prostřednictvím otočných, pružinových nebo vsazovacích držáků.

Rolovací sítě

Navíjecí okenní sítě proti hmyzu vyberte pro okna, u kterých chcete mít možnost síť kdykoli vytáhnout. Rolovací sítě do plastových oken jsou nejčastěji využívaným řešením, i když není problém síť namontovat i do hliníkových oken. Samotné rolování zajišťuje hřídel s pružinou, kterou můžeme doplnit o brzdu pro ještě plynulejší pohyb síťoviny.

Plisé sítě

Zjevnou výhodou tohoto typu výrobku značky Minirol jsou typické sklady, které v okně působí spíše jako drobně zvlněný závěs než jako ryze funkční síť bránící vniknutí hmyzu. Elegance tohoto prvku je ještě znásobena faktem, že plisovanými sítěmi je možné vybavit i rozměrné okenní tabule.

Sítě integrované v roletovém boxu

Kombinace roletového systému se sítí proti hmyzu zajišťuje ochranu nejen proti otravným narušitelům vaší domácnosti, ale také proti nepřízni počasí či hluku.

Pro přesnou představu o řešení i ceně sítí proti hmyz u vás doma požádejte Minirol o nabídku zdarma.

Článek Okenní sítě proti hmyzu Minirol fungují jako neviditelná ochrana i moderní prvek domácností byl publikován 20. července 2016 v 15.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...