5 tipů, jak si zpříjemnit snídani

Tagy:  kuchyně, jídlo, pokrmy, spotřebiče, jídelna, vaření, pečení, suroviny, nádobí

Sponzorované odkazy:

5 tipů, jak si zpříjemnit snídani

Snídaně je beze sporu základ dne a pokud jste si tohoto faktu vědomi, vážíte si svého zdraví a na pořádnou snídani si vždy uděláte čas a chuť, pak jistě oceníte nové tipy a triky, jak si snídani každý den vylepšit a zpříjemnit. Snídat byste měli v poklidu, ve své kuchyni nebo jídelně a ideálně vedle svých nejbližších, se kterými příjemně a naprosto ideálně zahájíte svůj den. Vychutnávejte si snídaně každý den a sledujte nové vychytávky, díky kterým bude stolování jednodušší a komfortnější.

Vychytávka pro menší kuchyni

Ne každý se může pochlubit prostornou kuchyní jako z katalogu a pokud ani vy neplýtváte prostorem a naopak musíte hlídat doslova každý centimetr a mnohdy se velmi omezovat, obstarejte si takové kuchyňské vychytávky, které vám ušetří mnoho prostoru a navíc usnadní práci s přípravou snídaně. Milujete klasickou černou kávu a také si nedokážete představit snídani bez toastu? Pak vám nesmí chybět tento přístroj připravující kávu a toasty zároveň. Chutná a jednoduchá snídaně bude na světě během několik minut. Cena domácího spotřebiče je na e-shopu BELK.COM 1 515 korun.

Autor: BELK.COMAutor: BELK.COM

Jíte očima

Ani během snídaně byste neměli zapomenout na skutečnost, že jíte očima, a to za každých okolností. Snídaně je pro mnoho lidí chaotická a rychlá, avšak pokud si hodíte dva párky na papírový tácek, nebudete mít ze startu dne zrovna dobrý pocit. Pro snídaně si proto z e-shopu BELK.COM obstarejte stylové a vtipné nádobí, které vám připomene, jak moc je snídaně důležitá a výjimečná. Cena talířů je na e-shopu 735 korun za sadu.

Autor: BELK.COMAutor: BELK.COM

Snídaně králů

Každý preferuje k snídaně něco jiné a ne všichni mají stejné chutě. Někdo musí začít svůj den sladkým zákuskem, ovesnou kaší nebo ovocem a bílým jogurtem, jiní preferují pečivo, vajíčka, šunku či sýr a zeleninu. Pakliže milujete větší snídaně a potrpíte si na sendviče, pak vám nesmí chybět tento unikátní přístroj, díky kterému si připravíte chutný sendvič během několika minut, aniž byste se museli namáhat u plotny. Do vychytaného přístroje vložte potřebné suroviny, rozklepněte vejce, přidejte toast nebo housku a pouze čekejte, až se vše pěkně zapeče. Spotřebič seženete na e-shopu JCPENNEY.COM za příjemných 1 345 korun.

Autor: JCPENNEY.COMAutor: JCPENNEY.COM

Vejce ve velkém stylu

Máte rádi luxusní vybavení a stejně tak luxusní snídaně? Pak vám jistě na stole nesmí chybět vejce na hniličko nebo omeleta se sýrem a cibulkou. Pro vajíčka si obstarejte stříbrnou sadu, díky které si budete připadat, že každý den snídáte na zámku, nikoli ve vaší vlastní kuchyni. Cena výbavy je na e-shopu TROUVA.COM 1 000 korun.

Autor: TROUVA.COMAutor: TROUVA.COM

Je libo vafle nebo omeletu?

Vaše děti by chtěly každé ráno snídat sladké vafle s marmeládou, čokoládou nebo cukrem a ovocem, kdežto partner vyžaduje vaječnou omeletu? Netrapte se přípravou snídaně desítky minut a raději připravte vše najednou v tomto unikátním přístroji, který v jednu chvíli upeče chutné vafle a stejně tak svěží omeletu. Cena spotřebiče je na e-shopu FRONTGATE.COM 3 160 korun.

Autor: FRONTGATE.COMAutor: FRONTGATE.COM

Článek 5 tipů, jak si zpříjemnit snídani byl publikován 12. července 2016 v 12.00 v rubrice Byt a Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...