I lednice může být stylovým doplňkem

Tagy:  barva, nerez, spotřebiče, kuchyně, byt, dům, interiér, bydlení

Sponzorované odkazy:

I lednice může být stylovým doplňkem

Lednice je nedílnou součástí naprosto každé kuchyně a prakticky se bez ni nelze obejít. Pokud pravidelně vaříte a snažíte se připravovat chutné pokrmy pro svoji rodinu a přátele, lednice je skvělým pomocníkem, díky kterému zůstanou vaše potraviny dlouho svěží a dobré. Díky kvalitní lednici šetříte stovky, n´ba dokonce tisíce korun měsíčně. Ovšem lednice nemusí být pouze praktickou vymožeností, ale rovněž designovým kouskem a trendy doplňkem každého bydlení. Pořiďte si stylovou lednici a dejte svoji kuchyni šmrnc.

Kuchyně v barvě pastelek

V posledních letech jsou v kurzu opět pastelové barvy, které se hojně vyskytují v módních kolekcích návrhářů a známých světových značek, ale stejně tak své uplatnění našly v interiérech. Jakým způsobem pastelové odstíny zakomponujete do svého bydlení je čistě na vás. Vyskytovat se mohou v obývacím pokoji v podobě jemné sedací soupravy, skvěle se budou vyjímat v ložnici a stejně tak se mohou objevovat v kuchyni. Nebojte se změny a netradičních prvků a místo klasické lednice si obstarejte model právě v pastelových barvách. Je libo mentolová, meruňková, lila nebo blankytně modrá? Všechny budou spolu s jednoduchou světlou kuchyní vypadat naprosto skvěle. Model značky Smeg pořídíte na e-shopu DOMINO.COM za 47 980 korun.

Autor: DOMINO.COMAutor: DOMINO.COM

Multifunkční lednice

Lednice často obsahuje také mrazák, který je v takovém případě značnou úsporou místa, neboť ne každý si může dovolit zaplnit místo v kuchyni dvěma spotřebiči obdobných rozměrů. Kromě zmíněného mrazáku však dnešní lednice dovedou ještě mnohem více a možná budete překvapeni, co vám vymoženosti 21. století nabídnou. Jednou z variant je například takzvaná americká kuchyně, která vám jednak uschová veškeré potraviny a udrží je čerstvé, ale stejně tak vám kdykoliv vydá čerstvou vodu a led. Ušetříte tak za drahé limonády a balené vody. Cena americké lednice je na e-shopu BUILD.COM 81 585 korun.

Autor: BUILD.COMAutor: BUILD.COM

Bílá opět v kurzu

Klasickým bílým spotřebičům před pár lety odzvonilo a nadobro je nahradily modely z nerezu, které jsou jednak velmi kvalitní, ale především se dokonale hodí prakticky do každé kuchyně, ať už je ze dřeva nebo z lesklých materiálů. Pokud si ale na nerez nepotrpíte a přeci jenom byste rádi zůstali věrni bílé, pak vás jistě nadchne kolekce značky Smeg, která přichází s řadou krásných a jednoduchých bílých lednicí, jež předčí jakýkoliv nerezový materiál. Cena lednice je na e-shopu DOMINO.COM 66 955 korun.

Autor: DOMINO.COMAutor: DOMINO.COM

Pro menší byty či na chatu

Ceny bytů a domů jsou dnes velmi vysoké a bohužel ne každý si může dovolit větší kuchyni. Menší varianta může být příjemná a útulná, avšak nepříliš praktická v případě pořizování spotřebičů. Většina z nich zabírá spoustu místa a proto jsou pro některé kuchyně naprosto nemyslitelné. Pro tyto případy anebo pro vybavení chaty je skvělou volbou mini lednička, do které vměstnáte nejnutnější potraviny a tím se vyhnete plýtvání potravin. Cena mini lednice je na e-shopu JCPENNEY.COM 4 080 korun.

Autor: JCPENNEY.COMAutor: JCPENNEY.COM

Článek I lednice může být stylovým doplňkem byl publikován 22. června 2016 v 17.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...