Zlaté bytové doplńky - dodejte interiéru styl

Tagy:  bydlení, byt, dům, nábytek, doplňky, barvy, zlatá, zlatá barva

Sponzorované odkazy:

Zlaté bytové doplńky - dodejte interiéru styl

Bydlení se vždy nese v určitém duchu a obvykle odráží charakter a zvyklosti majitele. Ti, co mají v životě tak trochu chaos, obvykle v takovém bytě žijí a ti, co si potrpí na jednoduchost, eleganci a čistotu mají zpravidla bydlení obdobně přizpůsobené. Každý byt či dům by měl být doladěn určitými doplňky, které dělají bydlení jednak útulnějším, ale také modernějším. Pořiďte si doplňky a dekorace ve zlaté barvě, která je trendy a především nadčasová. Zlaté dekorace budou moderní dnes, ale také za deset let.

Fotografie jsou něco, co by ve vašem bytě nemělo chybět. Jedná se totiž o známu lásky a přátelství, která prostupuje celým bytem, nejenom jeho obyvateli. Fotografie však samozřejmě vyžadují zarámování, aby mohly být buď pověšeny anebo libovolně umístěny na police a komody či dokonce skříně. Obstarejte si stylové rámečky ve zlaté barvě, které jsou jednodiuché, velmi elegantní a především kvalitní. Cena rámečku je na e-shopu wedgwood.co.uk 688 korun.

Autor: wedgwood.co.ukAutor: wedgwood.co.uk

Skvělou dekorací jsou v interiéru také polštářky všeho druhu, které se mohou objevovat v mnoha místnostech, nejenom v ložnici nebo pokoji pro hosty. Dekorativní polštářky vyzdvyhnou jednoduchost pohovky a oživí také police a regály, které ne a ne zaplnit knihami či suvenýry z cest a dovolených. Na e-shopu neimanmarcus.com najdete novou kolekci značky Pyar a colectiv, která představuje doplňky v metalických barvách a zlatá samozřejmě nesmí chybět. Cena polštářku je na e-shopu 7 888 korun.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Základem každého bydlení je také příjemná vůně, která by se měla rozprostírat napříč celým domem nebo bytem. Obstarat si můžete elektrick=é rozprašovače, manuální rozprašovače anebo moderní a multifunční vonné adaptéry, které vydží dlouho a v místnosti navíc plní funkci bytového doplňku. Na e-shopu net-a-porter.com najdete mnoho variant a také vůní, a to od smyslné vanilky, přes orientální citrusy až po příjemné květiny. Cena se pohybuje okolo 2 225 korun.

Autor: net-a-porter.comAutor: net-a-porter.com

Máte tak trochu pocit, že vašemu bytru něco chybí a stěny zejí prázdnotou? Pak existuje mnoho variant, jak interiér zútulnit. Skvělou volbou jsou samozřejmě obrazy a fotografie, případně tapety. Pokud ale chcete být originálníá a zaujmout svojí fantazí, pořiďte si stylové aplikace na ze´d, které nemají obdobu. Vsaďte například na zlaté motýlky, které seženete na e-shopu modcloth.com již za 855 korun. Aplikace se bude skvěle vyjímat v obývacím pokoji, ale také například v ložnici nebo v pokoji pro děti.

Autor: modcloth.comAutor: modcloth.com

Článek Zlaté bytové doplńky - dodejte interiéru styl byl publikován 14. června 2016 v 13.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...