Jaro ve znamení nové zahrady

Tagy:  jaro, jarní zahrada, rostliny, květiny, výzdoba, dům, starost, péče

Sponzorované odkazy:

Jaro ve znamení nové zahrady

Zahrada je jistý kousek štěstí, který vám pokaždé vykouzlí úsměv na rtech. Pokud si budete po dlouhém a namáhavém dni v práci připadat unavení, otrávení a bez nálady, vaše soukromá zahrádka vám poskytne náruč plnou klidu a pohody, kterou jinde nenajdete. Brzká letní snídaně vám nikde nebude chutnat tolik, jako práce na vaší skvostné zahradě a jakmile dostanete chuť přečíst si ženský román nebo napínavou detektivku, zahrada je opět k dispozici a spolu s ní neuvěřitelný klid a ticho.

Každý kdo vlastní zahrádku si ji obvykle nemůže vynachválit, nicméně abyste se na svém pozemku cítili vždy příjemně a krásně, musíte ji něco obětovat. Jednak svůj drahocenný čas, ale také spoustu nápadů a kreativity a nesmíte zapomínat na změny podnebí, které jsou pro rostlinky citlivé. Nejvíce práce vám zahrada zabere na konci zimy, kdy je po návalu sněhu a dešťů každoročně zchátralá a poničená. Věnujte ji svoji lásku a péči a připravte se na jaro s novými záhonky a také trendy, které vás budou bavit nejenom na jaře, ale po celý dlouhý rok.

Opékejte buřty stylově

Pamatujete si, kdy jste se jakožto malé děti nemohly nabažit opékání buřtů? Nešlo zdaleka tolik o jídlo, jako o jakousi tradici a rituál, který děti jednoduše baví. Zavzpomínejte na dětská léta a udělejte si se svými potomky nebo vnoučaty pěkný podvečer při opékání nejrůznějších dobrot. Klasické a poněkud nebezpečné ohniště však vyměňte za praktičtější variantu v podobě tohoto modelu značky IMPROVEMENTS. Přenosné ohniště vás na e-shopu společnosti bude stát 5 340 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Myslete na své mazlíčky

Pakliže máte domácí mazlíčky, pak zahrada rozhodně není jenom váš majetek. Každé domácí zvíře by mělo mít své vlastní zázemí, ať už hovoříme o kotci pro psy nebo o teráriu pro hada. Než abyste své mazlíčky nutili trávit čas vevnitř, obstarejte jim venkovní boudičky a domečky, kde se budou cítit příjemně. Co říkáte například na boudičku pro kočky? Její cena je na e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM příjemných 3 395 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Nezapomeňte na květiny

Žádná zahrada se nikdy neobejde bez květin, byť by byla sebemenší a velmi skromná. Květiny jsou totiž plné života, energie a vzbuzují ve vás krásné pocity, které jsou jednoduše k nezaplacení. Pakliže máte strach, že vám některé citlivé odrůdy nevydrží, pořiďte si tyto květináčové trvalky, které jsou velmi půvabné na pohled a překvapivě nenáročné na údržbu.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Přivítejte své hosty

S příchodem jara jsou lidé najednou plni energie, dobré nálady a nutno podotknout, že mají sklony být společenštější, než je tomu práce v zimě. Také máte chuť najednou pořádat rodinné oslavy a zvát své přátele na skleničku nebo rovnou večeři? Pak je náležitě přivítejte s novými stylovými rohožkami značky IMPROVEMENTS. Cena jedné rohožky je na e-shopu značky 2 185 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Článek Jaro ve znamení nové zahrady byl publikován 7. března 2016 v 19.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...