Kvalitní střecha - to je základ

Tagy:  střecha, střechy, střechy praha, oprava střechy, rekonstrukce střechy

Kvalitní střecha - to je základ

Zatéká vám do střechy a potřebovala by vyměnit? Stavíte dům a rozhodujete se, jaká střecha by byla ta nejlepší? Vyberte si kvalitní firmu s dlouholetou tradicí, která vám střechu postaví nebo opraví. Dobře odvedená práce firmy Střechy Novák je k nezaplacení. Kvalitní střecha vám bude sloužit po desítky let.

Nabídka služeb

Ucelenou nabídku služeb od rekonstrukcí, oprav až po samotnou stavbu nové střechy nabízí firma Střechy Novák, která má ve svém oboru více než 15 let zkušeností. Nabízí komplexní služby při stavbě střechy – konstrukční řešení, klempířství, pokrývačství, střešní izolaci a dokonce i střešní okna.
Střechy Novák vám postaví střechu na míru přesně podle vašich přání. Na základě vaší poptávky bude vypracována cenová nabídka, za použití softwaru SEMA zpracuje 3D realizaci a připraví zákazníkovi trojrozměrnou prezentaci projektu. Realizace krovu je prováděna ručně nebo za pomoci strojů. Střechy Novák umí udělat různé druhy ozdobných prvků z mědi, titanzinku, pozinku nebo hliníku. Samozřejmostí jsou zahrnuty veškeré klempířské práce, montáže okapů, svodů, oplechování komínů apod.
Profesionální pokrývači si poradí nejen s rovnou či šikmou střechou, ale také se střechou např. činžovního domu. Oprava střechy vyžaduje mimo jiné i ohlášení na stavební úřad. Pokud budeme při opravě střechy měnit konstrukci, krytinu či instalovat střešní okna, potřebujeme projekt a schválení stavební úřadem.

Střecha pro každého

Vybrat si můžete ze střech v různých cenových relacích od těch nejjednodušších, až po vysoce kvalitní krytiny a exkluzivní moderní design. Střechy Novák mají maximální životnost a vysokou estetickou hodnotu. Firma ročně zrealizuje kolem 300 nových střech a to není zrovna málo.
Plánování rekonstrukce střechy není tak snadné, jak se na první pohled zdá. Přenechejte tuto starost zkušeným profesionálům firmy Střechy Novák. Ušetříte nejen peníze, ale zejména svůj drahocenný čas. Zkušení řemeslníci pracují dobře, rychle a spolehlivě. Komplexní stavba nebo rekonstrukce střechy Praha vyžaduje synchronní spolupráci tesařů, klempířů a pokrývačů. V této firmě funguje naprosto dokonale komunikace mezi jednotlivými pracovníky.

Nová střecha

Plánujete-li novou střechu, myslete také na velice důležitý parametr, který se liší podle typu používané krytiny. Velkou roli hraje materiál – pálená taška, plechová nebo různé typy drážek apod. Správná firma vám poradí a vybere ten nejlepší typ střechy pro váš dům.
Šikmé střechy mají dlouhou životnost, snadnou údržbu, lepší přístup ke krytině, jsou prodyšné, ale bohužel mají nepohodlné prostory v podkroví a nutnost stavby krovu. Ploché střechy mají naopak nižší pořizovací náklady, nemusí se stavět krov, mají snadnější přístupnost, požární bezpečnost a 100% využijete prostoru pod střechou. Bohužel ploché střechy u starších střech mají kratší životnost, složitější opravy a musí se brát velký zřetel na řešení odtoku vody a extrémních střídání teplot. 

Článek Kvalitní střecha - to je základ byl publikován 18. února 2016 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...