Svíčky jako nezbytnost interiéru

Tagy:  svíce, dekorace, doplňky, byt, dům, interiér

Sponzorované odkazy:

Svíčky jako nezbytnost interiéru

Každý byt či dům je zařízen naprosto odlišně. Zatímco jeden miluje jednoduchý a čistý skandinávský styl, další preferuje výrazné barvy, autentické malby na zdi, surové dřevo nebo boho styl. Co člověk to jiný vkus a také jiné zařízení. Existují však kousky, bez kterých se neobejde prakticky nikdo a které dělají byt útulným, příjemným a domáckým. Jedná se zpravidla o drobnosti a dekorace, jež jsou pro většinu lidí automatické a zcela přirozené. Řeč je například o svíčkách, jež dokáží navodit tu nejúžasnější atmosféru…

Luxusní doplněk

Svíček existuje na trhu neuvěřitelné množství a záleží opravdu jen na vás, do jakých kousků budete investovat a jaké zvelebí váš krásný byt nebo monstrózní dům. Pokud preferujete luxusní zařízení, váš nábytek je z výstavních kousků a také každý doplněk je naprostý unikát a originál, pak vás jistě nadchnout vonné svíce značky Byredo, které mají luxusní vzhled a ještě luxusnější vůni. Je libo magnolie, pravou vanilku, směs citrusů, kajenský pepř nebo levanduli? To vše a mnohem více najdete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde vás jedna svíce vyjde na přibližně 1 200 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Dřevo jako nestárnoucí klasika

Jestli něco opravdu nikdy nevyjde z módy a stále si bude udržovat své místo na výslunní, pak je to rozhodně dřevo, jež lze považovat za jakousi nestárnoucí klasiku. Ať už hovoříme o kuchyňské lince, masivní posteli, moderní obývací stěně nebo doplňcích, dřevo tu vždy bylo, je a bude. Pakliže si nepotrpíte na umělé materiály a stále preferujete přírodu a dřevo, pak vás osloví svíčky značky Wood bonfire, které mají nápad, styl a vkus. Cena jedné svíčky je na e-shopu PARROTUNCLE.COM 465 korun.

Autor: PARROTUNCLE.COMAutor: PARROTUNCLE.COM

Trocha magie neuškodí…

Máte rádi mystično, magii a přesto ve svém domově postrádáte trochu toho tajemna a napětí? Pak pravděpodobně nevlastníte ty správné doplňky a dekorace, které dělají byt bytem. Podívejte se na nabídku e-shopu PARROTUNCLE.COM, kde najdete spoustu krásných svící, svícnů nebo lucerniček, které jsou ozvláštněny mozaikou, sklíčky, ručně kovanými okraji, sklem anebo kamínky. Tato dekorace se skvěle hodí do interiéru, ale také jako dárek pro vaše blízké. Cena jedné ozdoby je na e-shopu PARROTUNCLE.COM 419 korun.

Autor: PARROTUNCLE.COMAutor: PARROTUNCLE.COM

Všechno zlato, co se třpytí

Zlato, stříbro a drahé kovy a kamení jsou něco, co nikdy nebude out a nevyjde z módy. Ať už je řeč o špercích, doplňcích, oblečení, obuvi nebo interiéru a nábytku jakožto takové, všude se kovy uplatní, a t i v případě, kdy mají pouze kovový nádech. Trendem letošního roku jsou metalické barvy na všechny způsoby, proto neváhejte a pojďte s dobou pomocí stylových svící značky Bloomingsdale. Svíčky jsou zářivé, voňavé a stylové pro každý interiér. Cena jednoho kusu je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 770 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Článek Svíčky jako nezbytnost interiéru byl publikován 10. února 2016 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...