Poznejte tajemství nového bydlení v Praze

Tagy:  novostavby v Praze, Britská čtvrť, 4Blok

Poznejte tajemství nového bydlení v Praze

Bydlet a pracovat v metropoli Česka – v Praze, to je ideálem mnohých. A bydlet zde dobře, je ještě větším. Jak toho dosáhnout?

Obecně je nemovitostí, potažmo bytů v hlavním městě velký nedostatek. A když už nějaké k mání jsou, tak se nacházejí především na perifériích města. My máme pro vás – alespoň co se bydlení týče – řešení, kterým je nabídka na portálu Praha Novostavby.

Portál Praha Novostavby

Zde najdete přehledně a uživatelsky příjemně uspořádány v maximálním možném počtu téměř všechny aktuální novostavby v Praze a jejím okolí. Portál nabízí nemovitosti z výběru developerských projektů Pražského regionu a Středních Čech. Intuitivní online rozhraní pro poptávku spolu s týmem profesionálů ku pomoci, dává jistotu pohodové orientace i výběru mezi nabídkami.

Developerské projekty

K mání je zde téměř dvoutisícovka nemovitostí v mnoha desítkách projektů z celého Středočeského kraje. A mezi nejzajímavější a nejatraktivnější v hlavním městě patří bezesporu projekty Britská čtvrť a 4blok.

Britská čtvrťBritská čtvrť

Britská čtvrť

Je developerským projektem společnosti Finep, orientovaným na bytové jednotky realizované formou rezidenčního stylu bydlení v bytových domech. Ty jsou v projektu Britská čtvrť umístěny v lukrativním Západním Městě na Praze 13 kousek od nákupního centra Zličín. Architektonicky originální a neotřele pojaté domy, skrývají byty v moderním a trendy nadstandardním provedení a uspořádání.

Britská čtvrť nabízí veškeré dostupné zázemí a služby, blízký dosah centra města s velmi dobrou dopravní dostupností, a především bytový komfort a tím pohodové bydlení. Součástí lokality je centrální náměstí, administrativní objekt City West a rozsáhlý centrální park nabízející trávení volného času pro celou rodinu. Přístup z něj je i na blízké cyklostezky.

4Blok4Blok

4Blok

Projekt s neotřelým názvem, který napovídá cosi o počtu bytových domů, jehož pachatelem je společnost Crestyl, je posazen do prostředí Pražských Vršovic, nedaleko nákupního centra Eden. 4Blok je orientován jako ekologické a nízkoenergetické bydlení v lůně přírody, v prostředí plném zeleně. Čtyři bytové domy jsou zde postaveny ryze v eko pojetí – z materiálů a s vybavením šetrným vůči životnímu prostředí, kde nechybí ani takový detail jako dobíjecí zásuvky pro elektromobily v garážových stáních pod domy a venkovní zavlažování zeleně okolo domů.

Bytové jednotky mají jednoduchý a přitom komfortní ráz v moderních liniích evokujících čistotu a lehkost. Nechybí jim balkony, terasy a přízemním bytům i předzahrádky. Tedy zeleň je všude, kam oko dohlédne. Dostupnost centra je příjemně jednoduchá vozem i skrz vlak či autobus, k nimž lze dorazit za pár minut.

Nemusíte však zůstat jen u těchto dvou projektů, k mání je řada dalších, stejně zajímavých a atraktivních. Stačí jen navštívit portál Praha Novostavby a porozhlédnout se na něm .

Zdroj foto: Prahanovostavby.cz

Článek Poznejte tajemství nového bydlení v Praze byl publikován 19. prosince 2015 v 22.15 v rubrice Byt. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...