Vánoční dekorace 6x jinak

Tagy:  doplňky, vánoce, byt, dům, interiér, svátky

Sponzorované odkazy:

Vánoční dekorace 6x jinak

Vánoční svátky nejsou pouze o jídle, dárcích a stresu, ale také o dekoracích, díky kterým budete cítit tu pravou sváteční atmosféru, a to možná ještě před Štědrým dnem. Doplňků s Vánoční tématikou je na trhu samozřejmě nespočet, takže si na své jistě přijde každý, i ten největší detailista. Už vás dekorace z předešlých let omrzeli a rádi byste svému bydlení dali zbrusu nový Vánoční kabát? Pak se nechejte inspirovat novinkami ze světových internetových obchodů, které udávají trendy pro Vánoce 2015.

Ozdoby, jak je neznáte

Ozdoby na stromečku nesmí chybět, bez nich by Vánoce nikdy nebyly takové, jak je znáte. Většina lidí si zvykla na klasické kouličky a jiné foukané a malované ozdoby, které buď ladí s celkovým zařízením bytu nebo třeba dědí ve své rodové linii. Ať už je to jakkoliv, možná práce letos nastal čas na změnu. Co byste řekli na skleněné ozdoby, které mají typické motivy vloček, hvězd, stromečků nebo zvonu? Pokud vás zaujali a dovedete si je na svém stromečku představit, pak je můžete pořídit na e-shopu BLOOMINGDALES.COM, a to od 2 060 korun za kolekci.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Dárečky všude, kam se podíváte

Dárky jsou samozřejmě dalším ze symbolů Vánoc, neboť se bez nich po Štědrovečerní večeři neobejdete. Nejenom dospělí, ale především děti zbožňují Vánoce právě kvůli dárkům a každoročně se těší na spousty hraček, které si tolik vysnily. Dárky se však v bytě mohou objevovat ve všech možných podobách, nejenom pod stromečkem, kde beztak nevydrží příliš dlouho. Podívejte se na novinky e-shopu NORDSTROM.COM, kde pořídíte tuto krásnou dekoraci například na stůl nebo polici. Cena dárku je 430 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Exteriér jako třešnička na dortu

Dokonale jste si vyšperkovali interiér, ale tak trochu jste zapomněli na venkovní prostředí? Pokud máte zahradu nebo větší chodbu, měli byste výzdobu řešit i tam. Překvapte svoji návštěvu stylovou soškou soba, který k Vánocům také patří. Pokud si nepotrpíte na kýčové doplňky, kterých je na trhu také spousta, vsaďte na luxusní materiál a zlatavý nádech, díky kterému je sob symbolem nejenom Vánoc, ale také luxusu. Cena této dekorace je na e-shopu NORDSTROM.COM 1 940 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Dřevo jako návrat do minulosti

Za poslední roky se dekorace značně vyvinuly a po přírodních materiálech není ani vidu, ani slechu. Dnes se na stromečcích objevují foukané kouličky a veškeré ostatní dekorace jsou obdobné nebo třeba z plastu a skla. Kam se ale vytratilo dřevo, sláma a šišky, které se na Vánoce v bytech běžně objevovaly? Pokud nechcete mít Vánoce v typickém moderním duchu, jako je to nyní zvykem, kupte si na e-shopu NORDSTROM.COM dřevěnou kolekci ozdob, které jsou v nadčasovém duchu a hodí se jak na stromeček, tak k pověšení kdekoliv v interiéru.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek Vánoční dekorace 6x jinak byl publikován 12. prosince 2015 v 23.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...