Novinky ze světa svítidel a lamp

Tagy:  lustr, lampa, žárovka, světlo, interiér, doplňky

Sponzorované odkazy:

Novinky ze světa svítidel a lamp

Lampy, svítidla, lustry, žárovky. To všechno se v bytě i domě musí objevovat, a to nejenom z praktického hlediska, když vám osvětlení zjednoduší práci v kuchyni, uklízení, učení nebo čtení, ale rovněž působí jako skvělý interiérový doplněk. Pokud si na vybavení své domácnosti potrpíte a rádi se obklopujete moderními kousky, pak se nechte inspirovat novinkami ze světa světel, které vašemu bydlení propůjčí nejenom jas, ale také styl.

Retro v moderním pojetí

Retro kousky se v bytech objevují již nějaký ten rok a jsou stále populárnější. Klasické modely jako z 60. let mají své kouzlo, ale hrozí zde riziko, že za pár let budou out a vy se jich budete zase zbavovat. Udělejte proto kompromis a obstarejte si stylový lustr, který má v sobě atraktivitu onoho retra, ale zároveň je velmi nadčasový. Netradiční oranžová barva je trendy a vysoký lesk materiálu působí exkluzivním dojmem. Lustr můžete zakoupit na e-shopu LOVETHESIGN.COM za 13 899 korun.

Autor: Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: Autor: LOVETHESIGN.COM

Ve stylu Francie

Francouzská elegance je něco, co nikdy nebude nemoderní a jednotlivé doplňky s tématikou Francie jsou stylové dnes a budou jistě i za několik let. Francouzská móda je jemná, elegantní a jednoduchá a stejně takový je i interiér v tomto duchu. Milujete Paříž, velmi rádi se do jejího centra vracíte a Eiffelova věž ve vás vzbuzuje příjemné nostalgické vzpomínky a romantiku? Pak by na vašem nočním stolku nebo v obývacím pokoji rozhodně neměla chybět tato stylová lampička. Koupit ji lze na e-shopu NORDSTROM.COM již za 6 760 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Buďte originální

V originalitě se meze nekladou a už vůbec ne při výběru doplňků. Spousta lidí, při zařizování interiéru, myslí na to, aby byl nadčasový a poměrně neutrální. Často proto volí světlé zni, jednoduchou pohovku smetanové barvy, jemný kobereček a nábytek v bílé nebo dřevěné variantě, která vlastně nikdy nic nepokazí. Takto zařízený byt či dům by byl velmi nudný a strohý, pokud jej ale ozvláštníte o výrazné dekorace a doplňky, máte vyhráno a stylový interiér je na světě. Co říkáte například na tuto exkluzivní italskou lampu, která bude v obývacím pokoji skvostem? Koupíte ji na e-shopu LUISAVIAROMA.COM za 22 588 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Vyznejte své city

Čím dál více v kurzu jsou za poslední roky nápisy, které se mohou objevovat prakticky kdekoliv. Trendy jsou všechny varianty, ať už se rozhodnete do kuchyně pověsit nápis „kitchen“ nebo budete originální a na zeď napíšete netradiční a vtipnou hlášku. Aktuální tématem jsou také osvětlené nápisy, kterými můžete leccos vyjádřit. Romantický nápisy „love“ se světly pořídíte na e-shopu MODCLOTH.COM za 1 499 korun.

Autor: MODCLOTH.COMAutor: MODCLOTH.COM

Zlatá jako symbol luxusu

Co se v interiérech bude vždy skvěle vyjímat, jsou metalické barvy. Zatímco v šatníku nemusejí být vždy v kurzu, pokud doma budete mít zlatou, stříbrnou, měděnou, bronzovou nebo obdobné barvy či přímo materiály, o exkluzivitě bydlení nebude pochyb. Skvělou volbou je proto tento zlatavý lustr z e-shopu LANECRAWFORD.COM, v ceně 26 910 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Článek Novinky ze světa svítidel a lamp byl publikován 6. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...