Praktické a pohodlné bydlení

Tagy:  židle, stůl, sítě proti hmyzu do oken, dvěří

Praktické a pohodlné bydlení

Můj dům – můj hrad. Anebo také můj byt můj hrad. Ať tak či onak, co by to bylo za hrad bez pořádného posezení a ochrany před miniaturními vetřelci?

Jídelní stůl a židle patří k základům vybavení každé domácnosti. Bez stolu a židlí by to prostě nešlo. Patří k zařízení, které každá rodina potřebuje hned od počátku. Mít si kde sednout, vypít kávu, čaj či dát si něco chutného k snědku – je synonymem domova.

A to vše umožňují jídelní stoly a židle. Díky nim je váš domov útulný, a skýtá variabilní možnosti využití. Nabízejí se nejen ke stolování a degustaci rodinných kulinářských výtvorů, ale rovněž dobře poslouží ke družnému popovídání s rodinou a přáteli, případně mohou být využity také pro práci.

stůl a židle patří k základnímu vybavení domácnostistůl a židle patří k základnímu vybavení domácnosti

Posaďte se

Nábytek na sezení pojímá do sebe sedací soupravy, křesla, a především židle. A není židle jako židle. Soudobé jídelní židle mají pestrou a často originální a neotřelou podobu – ve stylu, barvě a materiálu. Vybere si určitě každý „tu svoji“ židli. Takovou, jež odráží jeho představu, koresponduje s dalším vybavením jeho domova a v neposlední řadě stačí jeho peněžence.

dnešní trh nabídzí designově bohatou nabídku obojíhodnešní trh nabídzí designově bohatou nabídku obojího

Jídlo na stůl

Jídelní stůl – může být součástí kuchyně, samostatné jídelny, anebo mít vyhrazené místo v obývacím prostoru. Každopádně se preferuje praktičnost a pohodlí. I když v současné době lze najít na trhu četné pěkné designové, kvalitní a zároveň praktické jídelní stoly. Dnes jsou k mání pohodlné a přitom designově propracované kousky, které mohou být nejen tradičním kusem nábytku ke stolování, ale rovněž ozdobou každé domácnosti. V soudobém jídelním nábytku najdete nová a originální pojetí stylů, barev i designů v zajímavých materiálech.

síťky proti hmyzu v oknech nedovolí nezvazným hmyzím hostům vstup do vašeho příbytkusíťky proti hmyzu v oknech nedovolí nezvazným hmyzím hostům vstup do vašeho příbytku

Zatni tipec minivetřelcům

Ve svém příbytku si přejeme zcela určitě všichni prostředí, které se nám nejen líbí, ale nabízí nám i pohodlí, klid a nerušený odpočinek. Jedním z nepříjemných obtěžovatelů a vetřelců v našem domově je hmyz. A nejen ten polétavý. I lezoucí hmyz se může do našeho bydlení nepozorovaně dostat – přenosem na našem oblečení, předmětech a věcech zvenku, nebo dveřmi a okny. A právě na ty poslední dvě položky u vás doma máme pro vás recept! Jsou jimi sítě a síťky proti hmyzu. Obzvláště v létě a na jaře jsou nezbytné, ovšem v dnešním stále se oteplujícím klimatu to dokonce vypadá, že je budeme potřeboval po celý rok. Stylové sítě a síťky proti hmyzu se mohou stát originálním a designovým doplňkem vašich oken a dveří, které zatnou tipec malým hmyzím vetřelcům. Soudobá nabídka čítá různorodost jak v materiálech, tak v provedení.

Můj dům – můj hrad, případně můj byt – můj hrad, již zmíněné motto, by se mělo odrážet v našem příbytku po všech stránkách – jak v zařízení, tak i ve stylu našeho bydlení.

Zdroj foto: Nabytokakuchyne.sk; Venys.sk

Článek Praktické a pohodlné bydlení byl publikován 25. listopadu 2015 v 00.00 v rubrice Byt. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...